Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στο επιτυχημένο δίκτυο των καταστημάτων easywash Self Service Laundry, το νέο μας κατάστημα easywash Self Service Laundry Ιπποκράτους με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης που μόλις άνοιξε!

Τα επαγγελματικά πλυντήρια για το κοινό Ιπποκράτους βρίσκονται στην οδό Ιπποκράτους 153, στο κέντρο της Αθήνας και παραμένουν ανοικτά για το κοινό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, όλο το χρόνο και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια Ιπποκράτους λειτουργεί χωρίς προσωπικό και όλα τα μηχανήματα δέχονται κέρματα. Για την διευκόλυνσή σας, το κατάστημα με τα πλυντήρια self service Ιπποκράτους διαθέτει και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.

Το πλύσιμο ρούχων στα πλυντήρια με κέρμα Ιπποκράτους γίνεται γρήγορα, εύκολα και οικονομικά!

  • Ακολουθώντας απλές οδηγίες χρήσης με τα βήματα για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας, μπορείτε να πλύνετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα μέσα σε μισή ώρα – μιας και τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό.
  • Για παπλώματα, κουβέρτες, καλύμματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεγάλο πλυντήριο γίγας, το οποίο είναι ιδανικό για να πλυθούν σωστά και να στριφογυρίσουν άνετα στον μεγάλο κάδο.
  • Στη συνέχεια μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα σας μέσα σε 20’-40’ λεπτά ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων και το υλικό του υφάσματος. Τα ρούχα μετά το στεγνωτήριο είναι αφράτα, μαλακά, μοσχοβολούν καθαριότητα και δεν χρειάζονται ούτε σιδέρωμα!
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας απορρυπαντικό και μαλακτικό ή να αγοράσετε από το μηχάνημα αυτόματου πωλητή.
  • Μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον σύντομο χρόνο αναμονής σας καθώς το κατάστημα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο internet – free wifi.

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας στο Facebook – @easywashippokratous και τη βαθμολογία σας στο Google – easywash Ippokratous.

Επισκεφτείτε το easywash Self Service Laundry στην Ιπποκράτους 153 και ζήστε μια νέα εμπειρία στο πλύσιμο των ρούχων σας!