Δημιουργήστε στιγμές ευτυχίας και εξασφαλίστε ένα ξεκούραστο ύπνο!

Ένας πολύ απλός τρόπος για να δημιουργήσετε στιγμές ευτυχίας για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους είναι ο ύπνος σε φρεσκοπλυμένα σεντόνια που μοσχοβολούν καθαριότητα!

Με τα καθαρά σεντόνια εξασφαλίζετε ένα πραγματικά ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο, ο οποίος αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα υγείας και ευεξίας για όλους μας. Γι’ αυτό και καλό είναι να φροντίζουμε για την καθαριότητά τους συστηματικά και πολύ συχνά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τo πλύσιμο των σεντονιών μια φορά την εβδομάδα αποτελεί ανάγκη για την υγιεινή φροντίδα του εαυτού μας και όχι περιττή πολυτέλεια, μιας και τα σεντόνια συγκεντρώνουν εκτός από ιδρώτα, σκόνη, ακάρεα αλλά και τρίχες από τα τετράποδα για όσους έχουν κατοικίδια.

Μπορεί να σας φαντάζει μεγάλη ταλαιπωρία η συχνή αλλαγή και το πλύσιμο των σεντονιών αλλά τα easywash Self Service Laundry, τα καταστήματα με τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα, είναι δίπλα σας για να σας κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη και να κερδίζετε καθημερινά πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

Μέσα σε μία ώρα μπορείτε να έχετε όλα σας σεντόνια, τα παπλώματα και τις πετσέτες πλυμένα και στεγνά έτοιμα να τα χαρείτε και με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο!

Παράλληλα, ο σωστός καθαρισμός και το γρήγορο στέγνωμα στα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια, παρατείνει την διάρκεια ζωής των σεντονιών και σας εξασφαλίζει περισσότερες στιγμές απόλαυσης και ευτυχίας στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας μας.

Και αν αναλογιστούμε ότι περνάμε το ένα τρίτο της ημέρας μας και της ζωής μας συνολικά στο κρεβάτι, αξίζει να χαρίζουμε στον εαυτό μας και στην οικογένειά μας ύπνο σε πεντακάθαρα ευωδιαστά σεντόνια!

Εντοπίστε το πιο κοντινό σας κατάστημα easywash Self Service Laundry ΕΔΩ!

Και μην ξεχνάτε ότι όλα τα καταστήματα easywash είναι ανοιχτά καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες! Διαθέτουν και μεγάλα πλυντήρια για τα διπλά σας παπλώματα και κουβέρτες!

Σας περιμένουμε! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!