Ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία: αυτοί είναι οι τρεις άξονες στους οποίους στηρίχθηκε η δημιουργία και η εξέλιξη της easywashACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS, μέσω της εμπορίας μηχανημάτων υψηλών προδιαγραφών που παρέχει στην ελληνική αγορά καθώς και των πρωτοποριακών υπηρεσιών της στα καταστήματα easywash Self Service Laundry.

Ξεκινώντας δυναμικά το 2005, η easywash επενδύοντας σε συνεργασίες με αξιόπιστες  βιομηχανίες επαγγελματικού εξοπλισμού των Η.Π.Α. αλλά και με την διευρυμένη δραστηριότητά της έχει χτίσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και την στήριξη πολλών εταιριών και επιχειρηματιών στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια. Στόχος της easywash είναι η δημιουργία και η εξέλιξη επιτυχημένων συνεργασιών και κατ’ επέκταση ικανοποιημένων πελατών.

Από το 2013, η easywash είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Maytag Commercial σε Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία, Σερβία και Μαυροβούνιο.

Η  Maytag Commercial αποτελεί μια κορυφαία αμερικάνικη εταιρία επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων υψηλής ποιότητας και αντοχής, με εξαιρετικές επιδόσεις και μετά από μακροχρόνια συνεχή χρήση.

Στη συνέχεια, το 2016 ακολούθησε η επιτυχημένη επαγγελματική συνεργασία με την αμερικάνικη Dexter Laundry καθώς και με την American DryerDC), των οποίων η easywash ανέλαβε και την αποκλειστική αντιπροσώπευση.

Ιδιαιτερότητα της Dexter Laundry αποτελεί το γεγονός ότι ιδρύθηκε το 1894 και σήμερα το 100% της εταιρείας ανήκει στους υπαλλήλους της. Με σεβασμό στις ανάγκες των επαγγελματιών σχεδιάζει και κατασκευάζει επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και επαγγελματικά στεγνωτήρια κυρίως μεγάλης χωρητικότητας παρέχοντας εγγύηση έως 10 ετών, αποδεικνύοντας την ποιότητα και την δύναμη των μηχανημάτων της.

Η American Dryer, τα τελευταία 50 χρόνια, είναι πρωτοπόρος στην αγορά παρέχοντας καινοτόμες λύσεις στεγνώματος επαγγελματικού επιπέδου, πολλές από τις οποίες έγιναν βιομηχανικά πρότυπα.

Τί μπορεί να σας προσφέρει η easywash ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αμερικάνικων εταιριών Maytag Commercial , Dexter και American Dryer?

  • Η easywash ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Maytag Commercial , Dexter Laundry και American Dryer μπορεί να σας βοηθήσει να στήσετε την δική σας ανεξάρτητη επιχείρηση και να σας προμηθεύσει με τα κατάλληλα για εσάς επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και επαγγελματικά στεγνωτήρια, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
  • Τα franchise πλυντήρια για το κοινό – easywash Self Service Laundry, παρέχουν προοπτική εξαιρετικής απόδοσης στην επένδυσή σας με χαμηλό λειτουργικό κόστος και καθημερινή ολοήμερη λειτουργία χωρίς προσωπικό.
  • Χωρίς franchise fees και loyalties, η easywash θα είναι δίπλα σας να σας στηρίξει στα πρώτα σας επιχειρηματικά βήματα κα να σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των αμερικάνικων μηχανημάτων Maytag Commercial, Dexter Laundry και American Dryer.
  • Επιπρόσθετα, η easywash διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό τεχνικών και διατηρεί πλήρως εξοπλισμένη αποθήκη με ανταλλακτικά, για την παροχή της καλύτερης δυνατής τεχνικής υποστήριξης όλο τον χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα αναβαθμίσει  τις επαγγελματικές σας δυνατότητες.