Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά στο επιτυχημένο δίκτυο των καταστημάτων easywash Self Service Laundry, το νέο μας κατάστημα easywash Self Service Laundry με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης στο Κολωνάκι!

Στην οδό Σόλωνος 28,  στο Κολωνάκι, βρίσκεται το νέο μας κατάστημα με τα επαγγελματικά πλυντήρια για το κοινό, και είναι ανοικτό από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, κάθε μέρα, όλο το χρόνο και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια στο Κολωνάκι λειτουργεί χωρίς προσωπικό και όλα τα μηχανήματα δέχονται κέρματα. Για την διευκόλυνσή σας, το κατάστημα με τα πλυντήρια self service στο Κολωνάκι διαθέτει και μηχάνημα με κεντρικό σύστημα πληρωμής και μπορείτε να πληρώσετε είτε με κέρματα / χαρτονομίσματα είτε με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.

Το πλύσιμο ρούχων στα πλυντήρια με κέρμα στο Κολωνάκι γίνεται γρήγορα, εύκολα και οικονομικά!

  • Ακολουθώντας απλές οδηγίες χρήσης με τα βήματα για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας, μπορείτε να πλύνετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα μέσα σε μισή ώρα – μιας και τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό.
  • Στη συνέχεια μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα σας μέσα σε 20’-40’ λεπτά ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων και το υλικό του υφάσματος. Τα ρούχα μετά το στεγνωτήριο είναι αφράτα, μαλακά, μοσχοβολούν καθαριότητα και δεν χρειάζονται ούτε καν σιδέρωμα!
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας απορρυπαντικό και μαλακτικό ή να αγοράσετε από το μηχάνημα αυτόματου πωλητή.
  • Μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον σύντομο χρόνο αναμονής σας καθώς το κατάστημα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο internet – free wifi.

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας στο Facebook – @easywashkolonaki και την αξιολόγησή σας στο Google!

Επισκεφτείτε το easywash Self Service Laundry στο Κολωνάκι και ζήστε μια νέα εμπειρία στο πλύσιμο των ρούχων σας!