Αν είστε κάτοικος Βύρωνα ή μένετε στην περιοχή αυτή για λίγες μέρες, έχετε δίπλα σας δύο (2) καταστήματα easywash Self Service Laundry.

Επισκεφτείτε το πιο κοντινό σας κατάστημα easywash στον Βύρωνα

και ξενοιάστε από την ταλαιπωρία του πλυσίματος και του στεγνώματος όλων των ρούχων σας
μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα με τα αυτόματα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα!

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη αρκεί να ακολουθήσετε τις απλές, κατανοητές οδηγίες  και πολύ πιο οικονομική σε σχέση με το κόστος της κατανάλωσης νερού και ρεύματος στο σπίτι.

Στα καταστήματά μας διαθέτουμε αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και η διάρκεια της πλύσης είναι 30’. Επίσης, αν έχετε πολλά ρούχα μπορείτε να βάλετε περισσότερες από μία μπουγάδες (αφού κάθε κατάστημα έχει αρκετά διαθέσιμα επαγγελματικά πλυντήρια) και σε μόνο μισή ώρα θα έχετε όλα σας τα ρούχα πλυμένα και να μοσχοβολούν βαθιά καθαριότητα.

Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε άλλα 30’ περίπου για το στέγνωμα των ρούχων σας, πάντα ανάλογα την ποσότητα τους και την ύφανση.

  • Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε όλα σας τα ρούχα, τα παπλώματα, τις κουβέρτες πολύ γρήγορα! Σε μία μόνο ώρα!
  • Έχετε την δυνατότητα να έχετε μαζί σας το δικό σας απορρυπαντικό και μαλακτικό ή μπορείτε να αγοράσετε από το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή.
  • Για την διευκόλυνσή σας υπάρχει στα καταστήματα και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  •  Μετά το στέγνωμα των ρούχων σας αρκεί να τα διπλώσετε όμορφα, δε χρειάζεται να σιδερώσετε τα ρούχα σας, και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα!
  • Και όση ώρα περιμένετε μπορείτε να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα με την δωρεάν σύνδεση wifi!

Σας περιμένουμε στα καταστήματα easywash Self Service Laundry για μια νέα σύγχρονη εμπειρία στο οικονομικό πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων!