Ο Στέφανος Νέστορας, είναι ένας από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες που έχουν επενδύσει στο χώρο του coin laundry και διαχειρίζονται τέσσερα franchise καταστήματα easywash Self Service Laundry. Έχοντας ολοκληρώσει τις πτυχιακές σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ, και τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΕΜΠ) και στο Digital Marketing, αποφάσισε το 2018 να κάνει το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα και να ανοίξει το πρώτο του franchise κατάστημα easywash στην Κυψέλη.
  • Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να επιλέξετε τη συνεργασία με το δίκτυο franchise easywash;
Ο κύριος λόγος ήταν η ευελιξία που παρέχει η δυνατότητα της συνολικής διαχείρισης του καταστήματος εξ αποστάσεως, χωρίς την παρουσία μου στο κατάστημα, γεγονός που μου επιτρέπει να συντονίζω καλύτερα και τις υπόλοιπες ασχολίες μου.
  • Ποιες διαδικασίες ακολουθήθηκαν από την αρχή της συνεργασίας σας με την εταιρεία;
Η συνεργασία με την εταιρία ήταν εξαρχής πολύ καλή, με άμεση και γρήγορη ανταπόκριση σε ότι χρειάστηκα και συνέπεια σε ότι συμφωνήσαμε. Συζητήσαμε με τον υπεύθυνο της εταιρείας τον κ.Κουδουνά το business plan και ξεκινήσαμε την υλοποίηση.
  • Με ποια εργαλεία σας έχει εφοδιάσει το δίκτυο, ώστε να νιώθετε έτοιμος να διευθύνετε ένα κατάστημα easywash;
Υπήρχαν συγκεκριμένα βήματα που ακολουθήσαμε σύμφωνα με το επιχειρηματικό μοντέλο της easywash και συνεργαστήκαμε με εξειδικευμένους επαγγελματίες για να στηθεί το κατάστημα σωστά. Πολύτιμες ήταν και οι συμβουλές και οι προτάσεις της έμπειρης ομάδας της easywash. Χρησιμοποιήσαμε επίσης αναρτήσεις στα social media, Facebook Ads και το Google my business για την σωστή προβολή των καταστημάτων. Επίσης, κάθε κατάστημα έχει και την δική του σελίδα στο selfservicelaundry.gr με όλες τις σημαντικές πληροφορίες.
  • Αντιμετωπίσατε κάποιες προκλήσεις και πώς τις χειριστήκατε?
Δεν έχει προκύψει κάτι που δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε. Είναι σημαντικό σε όποια δυσκολία ή παράπονο να ακούς προσεκτικά τον πελάτη σου και να έχεις την διάθεση να επιλύσεις οτιδήποτε μπορεί να προκύψει άμεσα.
  • Πότε ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου καταστήματος σας, και μετά από πόσο καιρό αποφασίσατε για να ανοίξετε και τα υπόλοιπα?
Το 2018 ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα στην Κυψέλη – Κυψέλης 38, τον επόμενο χρόνο στα Σεπόλια – Σεπολίων 64, και μετά ακολούθησαν τα δύο καταστήματα στη Πετρούπολη – 25ης Μαρτίου 70  και 25ης Μαρτίου 160.
  • Ποια είναι τα σχόλια που δέχεστε; Τι είναι αυτό που ικανοποιεί τους πελάτες σας;
Είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες που μέσα σε 1 μία ώρα μπορούν να έχουν όλα τους τα ρούχα πλυμένα και στεγνά. Είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι επίσης από το αποτέλεσμα της καθαριότητας που έχουν από τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων που διαθέτουμε σε όλα μας τα καταστήματα.  Πολύ βολικό για τους πελάτες είναι επίσης το διευρυμένο ωράριο, αφού τα καταστήματά μας είναι ανοιχτά κάθε μέρα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, ανοιχτά και τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες.
  • Η επιθυμία σας να ανοίξετε τα δικά σας καταστήματα easywash Self Service Laundry έχει γίνει πραγματικότητα. Πως αισθάνεστε για αυτό;
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόφασή μου αυτή. Υπάρχει ένας προβληματισμός για τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος και του φυσικού αερίου αλλά προς το παρόν πάμε καλά και συνεχίζουμε.
  • Θα συνιστούσατε το franchise easywash σε έναν φίλο /γνωστό σας;
Ναι φυσικά και θα το συνιστούσα και το έχω ήδη κάνει.
  • Tί θα συμβουλεύατε ένα νέο επιχειρηματία που θα ήθελε να επενδύσει και να ανοίξει ένα easywash κατάστημα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα?
Να ακούει προσεκτικά τί του λένε και τί του ζητούν οι πελάτες και να παίρνει αποφάσεις και να επιλύει ενδεχόμενα προβλήματα το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ πολύ!