Η easywash για ακόμη μία χρονιά θα συμμετέχει στην Έκθεση Xenia η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως και τις 28 Νοεμβρίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Σε ένα άνετο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall 1 – ΑO1, θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα πιο καινοτόμα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, προηγμένης τεχνολογίας και απαράμιλλης ανθεκτικότητας και ποιότητας.

Η easywash ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Maytag Commercial και Dexter Laundry θα σας παρουσιάσει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για τις επαγγελματικές ανάγκες καθαρισμού και στεγνώματος ιματισμού κάθε είδους επιχείρησης.

Ανακαλύψτε και τις προσφορές στα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια Maytag Commercial που θα είναι διαθέσιμες μόνο για τις μέρες της Έκθεσης!

Παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό, που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Με την επίσκεψή σας θα ενημερωθείτε για τις επιχειρηματικές δυνατότητες και προοπτικές του franchise easywash, έχοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει το δίκτυο των 70 καταστημάτων easywash Self Service Laundry σε όλη την Ελλάδα.

Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της easywash καθετί που σας απασχολεί σχετικά με την αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού ή για να ανοίξετε το δικό σας franchise κατάστημα easywash Self Service Laundry.

Σας περιμένουμε να δείτε από κοντά την ευρεία γκάμα των επαγγελματικών μηχανημάτων που θα μπορέσουν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας για το πλύσιμο και το στέγνωμα του ιματισμού σας σε όποιο επαγγελματικό κλάδο και αν ανήκετε.

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης:

Σάββατο 26 Νοεμβρίου : 10:00 – 19:00
Κυριακή 27 Νοεμβρίου : 10:00 – 19:00
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου : 10:00 – 18:30