Ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κέρμα θα μπορούσε να αναβαθμίσει τις επαγγελματικές σας δυνατότητες;

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η εποχή αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για πολλούς επαγγελματίες να αναθεωρήσουν και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών τους και του προσωπικού τους.

Η εμπειρία πολλών πελατών μας μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι η αγορά επαγγελματικού πλυντηρίου και στεγνωτηρίου με κερματοδέκτη μπορεί να αναβαθμίσει την επιχείρησή σας σε μεγάλο βαθμό και παράλληλα να δημιουργήσει επικερδείς προοπτικές.

Τουριστικά καταλύματα, camping, καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης, κατασκηνώσεις, ιδιωτικές κλινικές, φοιτητικές εστίες και σώματα ασφαλείας, μπορούν να διευρύνουν τις παροχές των υπηρεσιών τους ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν πελάτες, τουρίστες, εργαζόμενους που θέλουν να έχουν πεντακάθαρα ρούχα γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Επιλέγοντας τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα της Maytag Commercial® και  Dexter Laundry®,  σε όποιο επαγγελματικό κλάδο και αν ανήκετε, κάνετε μια επένδυση υψηλής απόδοσης σε αξιόπιστα και διαχρονικά μηχανήματα που καλύπτουν τον καθαρισμό κάθε είδους ιματισμού και παράλληλα αναβαθμίζετε την αξία της επιχείρησής σας.

Οι αμερικάνικες εταιρίες Maytag και Dexter διαθέτουν μια ευρεία γκάμα μηχανημάτων επαγγελματικού εξοπλισμού με κέρμα – πλυντηρίων και στεγνωτηρίων ρούχων, κάθετης και οριζόντιας φόρτωσης, καθώς και διπλών μηχανημάτων για εξοικονόμηση χώρου.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνουν

  • την μεγάλη ευκολία και απλότητα στη χρήση
  • την βαθιά καθαριότητα των ρούχων σε πολύ σύντομο χρόνο, με μέση διάρκεια πλύσης 30΄-35’
  • την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού
  • την ανθεκτικότητα στην καθημερινή και συνεχή χρήση
  • την κατασκευή και συναρμολόγησή τους στην Αμερική

H προοπτική της επένδυσής σας στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα μπορεί να είναι μόνο θετική και κερδοφόρα, αφού μπορείτε να συνδυάσετε την αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών σας και την ανάπτυξη του πελατολογίου σας με τα μειωμένα λειτουργικά έξοδα, καθώς και την εγγύηση των 5 ετών με τη σταθερή τεχνική υποστήριξη όλο τον χρόνο. Από κάθε πλευρά είναι μια win-win προσέγγιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό

  που χρειάζεται η επιχείρησή σας.