Διαχειρίζεστε κάποιο τουριστικό κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης – τύπου Airbnb ή ενοικιαζόμενα δωμάτια – και θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες  και καθαριότητα?

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry θα γίνουν ο στενός σας καθημερινός συνεργάτης, μιας και εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μπορείτε σε 1 μόνο ώρα να έχετε όλα τα σεντόνια, τις πετσέτες και τον ιματισμό των καταλυμάτων που διαχειρίζεστε, καθαρά και στεγνά.

Στα καταστήματα με πλυντήρια για το κοινό easywash διαθέτουμε αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια των κορυφαίων εταιριών  Maytag Commercial και Dexter Laundry και σας παρέχουμε:

  • Επαγγελματική καθαριότητα στα σεντόνια και στις πετσέτες σας.
  • Ποιοτικό και ταχύτατο στέγνωμα στα σεντόνια και στις πετσέτες σας, τα οποία στεγνώνουν και βγαίνουν αφράτα, μυρωδάτα και σχεδόν ατσαλάκωτα. Οι πετσέτες χρειάζονται μόνο δίπλωμα.
  • Δυνατότητα για πλύσιμο και στέγνωμα πολλών μπουγάδων ταυτόχρονα, αφού σε κάθε κατάστημα έχετε αρκετά μηχανήματα στην διάθεσή σας.
  • Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με μηχάνημα αυτόματου πωλητή απορρυπαντικού, μαλακτικού, μαντηλάκια στεγνώματος κ.α. καθώς και μηχάνημα μετατροπής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  • Εξοικονόμηση χρόνου – χρειάζεστε μόνο 1 ώρα για να πλύνετε και να στεγνώσετε όλα τα ρούχα.
  • Εξοικονόμηση κόστους –  γνωρίζετε ακριβώς το κόστος της κάθε πλύσης και κάνετε καλύτερα τον προϋπολογισμό των εξόδων σας.
  • Εξοικονόμηση νερού και ενέργειας – η προηγμένη τεχνολογία των επαγγελματικών μηχανημάτων συμβάλλει στην μειωμένη κατανάλωση νερού και ενέργειας οπότε η συνεχής χρήση τους είναι φιλική και στο περιβάλλον.
  • Εύκολη και ξεκούραστη διαδικασία ακολουθώντας πολύ απλές οδηγίες χρήσης.
  • Δυνατότητα να κάνετε τις πλύσεις όποτε σας βολεύει το πρόγραμμά σας, αφού τα καταστήματα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ 365 μέρες το χρόνο, και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Διανύουμε περίοδο υψηλής ζήτησης για τον τουρισμό στην χώρα μας και όλες οι τουριστικές περιοχές τις Ελλάδας έχουν αυξημένες ανάγκες όσον αφορά την καθημερινή εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Είτε το κατάλυμά σας  βρίσκεται στην Αθήνα είτε στην υπόλοιπη Ελλάδα, κάποιο από τα 63 καταστήματα easywash με πλυντήρια με κερματοδέκτη, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται κοντά σας και να σας εξυπηρετήσει.

Σας περιμένουμε!