Η αγορά του coin laundry τις τελευταίες δεκαετίες έχει εξελιχθεί παγκοσμίως σε ένα από τους πιο αναπτυσσόμενους τομείς επενδύσεων σε Franchise επιχειρήσεις. Με ηγετική θέση στο χώρο του coin laundry,  το πετυχημένο δίκτυο του franchise easywash Self Service Laundry με τα 70 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αναπτύσσεται με εντυπωσιακό ρυθμό.

Και τώρα είναι η  πιο κατάλληλη εποχή για να συνεργαστούμε και να αποκτήσετε το δικό σας κατάστημα easywash Self Service Laundry με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης.

Το κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο των franchise easywash, το ισχυρό brand name easywash Self Service Laundry,  καθώς και ο μελετημένος τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας των καταστημάτων easywash αποτελούν τα θεμέλια της επιτυχίας κάθε καταστήματος easywash.

Η έμπειρη ομάδα της easywash θα σας συμβουλεύσει από τα πρώτα σας βήματα και θα σας κατευθύνει για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για εσάς σχετικά με την τοποθεσία του καταστήματος, το στήσιμό του και την εύρυθμη οργάνωση και διαχείρισή του.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γρήγορη και ξεκούραστη εμπειρία για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων τους σε πολύ προσιτές τιμές, και μακροπρόθεσμα τα καταστήματα easywash να αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας του.

Στα καταστήματα easywash, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, οι πελάτες μας απολαμβάνουν επαγγελματική καθαριότητα στα ρούχα τους γρήγορα, εύκολα και οικονομικά! Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των μηχανημάτων, η συνολική διάρκεια της πλύσης και του στεγνώματος είναι λιγότερο από 1 ώρα, ενώ μπορούν να εξυπηρετηθούν πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα.

Όλα τα easywash Self Service Laundry διαθέτουν στο κοινό τα κορυφαία αμερικάνικα πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό  Maytag CommercialDexter Laundry και American Dryer, τα οποία είναι ευρέως γνωστά  για την αξιοπιστία και την αντοχή τους στη καθημερινή διαρκή χρήση, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση νερού και ρεύματος και πεντακάθαρα ρούχα, σεντόνια, πετσέτες, παπλώματα!

Παράλληλα, το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα σας παρέχει υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου σε ότι χρειαστούν τα επαγγελματικά σας πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Κατά την διάρκεια της ολοήμερης λειτουργίας τους – τα easywash είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ –  έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομαλή λειτουργία τους  εξ αποστάσεως και φυσικά να κερδίζετε πολύτιμο χρόνο για άλλες ασχολίες σας. Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι ότι τα καταστήματά μας  έχουν μειωμένα λειτουργικά έξοδα μιας και λειτουργούν χωρίς προσωπικό.

Επενδύστε και ανοίξτε το δικό σας κατάστημα easywash Self Service Laundry με αυτόματα πλυντήρια με κερματοδέκτη και εξασφαλίστε άμεση απόσβεση της επένδυσής σας και κερδοφορία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε και να σας κάνουμε την πρόταση για το δικό σας κατάστημα franchise self service laundry.