Πώς μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μέρος για να ανοίξετε το δικό σας easywash Self Service Laundry?

Είστε έτοιμοι για το επόμενό σας επιχειρηματικό βήμα στον χώρο του coin laundry και αναρωτιέστε ποιο μέρος  θα ήταν το κατάλληλο για να ανοίξετε το δικό σας franchise κατάστημα self-service laundry?

Αρχικά, πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε, μιας και η επιλογή της σωστής γειτονιάς για το κατάστημά σας είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για ένα επιτυχημένο κατάστημα easywash Self Service Laundry μακροπρόθεσμα. Για την επιλογή σας καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη σας και τα παρακάτω:

1. Περιοχή με αρκετή κίνηση
Αναζητήστε ένα πολυσύχναστο δρόμο με αρκετούς περαστικούς αλλά και να περικλείεται από μια γειτονιά.

2. Ένας δρόμος με χαμηλό όριο ταχύτητας κυκλοφορίας των οχημάτων.
Οι δρόμοι με χαμηλά όρια ταχύτητας είναι ίσως καλύτεροι μιας και οι οδηγοί έχουν τον χρόνο ενώ περνούν να εντοπίσουν και να σταματήσουν στο κατάστημά σας. Επίσης, σημαντικό είναι να είναι εύκολη η πρόσβαση για τους πελάτες σας. Επομένως, κοιτάξτε για μια τοποθεσία με βολικά σημεία εισόδου και εξόδου από και προς το δρόμο.

3. Το κατάστημα να είναι εύκολα ορατό από τους περαστικούς με γυάλινη βιτρίνα
Το κατάστημα με επαγγελματικά πλυντήρια για το κοινό, πρέπει να είναι ιδιαίτερα ορατό από το δρόμο. Φροντίστε να τοποθετήσετε πινακίδες σε εμφανή σημεία εάν πιστεύετε ότι θα είναι δύσκολο για τους διερχόμενους οδηγούς να παρατηρήσουν το πλυντήριό σας.

4. Διαθέσιμο parking σε κοντινή απόσταση
Είναι πολύ εξυπηρετικό για τους πελάτες να υπάρχει ένα κοντινό σημείο με θέσεις parking για να μπορούν να μεταφέρουν άνετα τα ρούχα που επιθυμούν να πλύνουν.

5.Σκεφτείτε τα μέρη που επισκέπτονται συχνά οι πιθανοί πελάτες σας.
Η εύρεση μιας τοποθεσίας δίπλα ή στο δρόμο προς τα μέρη που επισκέπτονται συχνά οι πελάτες σας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι τοποθεσίες κοντά σε σούπερ μάρκετ και στη τοπική αγορά καταστημάτων είναι ιδανικές για καταστήματα με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα, επειδή οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν τις εξωτερικές δουλειές τους σε μια κοινή διαδρομή —  για παράδειγμα πλυντήριο ρούχων και ψώνια. Τοποθεσίες μεταξύ περιοχών μεγάλου πληθυσμού και δημοτικών και γυμνασίων ή εταιριών είναι επίσης εξαιρετικές. Οι γονείς μπορούν εύκολα να επισκεφτούν το κατάστημά σας μετά την παραλαβή ή την αποχώρηση από το σχολείο ή μετά την εργασία τους.

6. Συζητήστε με κάποιον με πολύχρονη εμπειρία
Για να καταλήξετε και να πάρετε την τελική απόφαση σχετικά με την περιοχή για το νέο σας κατάστημα σημαντικό είναι να μιλήσετε με κάποιον που έχει εμπειρία στον τομέα αυτό.

Η έμπειρη ομάδα της easywash, έχοντας στο ενεργητικό της τα 63 επιτυχημένα καταστήματα franchise πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης,  σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει και να σας συμβουλέψει αφού βέβαια πρώτα κάνετε την έρευνα αγοράς σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες και τις προοπτικές της επένδυσης σε ένα franchise κατάστημα easywash Self Service Laundry.