Ζήστε μια νέα σύγχρονη εμπειρία στο πλύσιμο και στο στέγνωμα των ρούχων σας.

Στα easywash Self Service Laundry, σε ελάχιστο χρόνο και οικονομικά έχετε όλα σας τα ρούχα πλυμένα και στεγνά, έτοιμα για να τα φορέσετε και να τα χαρείτε, χωρίς να χρειάζονται σιδέρωμα!

Με επιτυχημένη παρουσία και πορεία σε όλη την Ελλάδα,  κάποιο από τα 62  easywash Self Service Laundry καταστήματα με επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα είναι σίγουρα κοντά σας.

Ένα easywash κατάστημα με πλυντήρια self service μπορείτε να βρείτε κοντά στον τόπο διαμονής σας καθώς και σε πολλά μέρη της Ελλάδας όπου θα θέλετε να ταξιδέψετε για την εργασία σας ή για τις διακοπές σας.

Με τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια για το κοινό των αμερικάνικων εταιριών Maytag Commercial® και Dexter Laundry® απολαμβάνετε επαγγελματικό αποτέλεσμα καθαριότητας στον ρουχισμό σας.

Η διαδικασία είναι απλή και ξεκούραστη:

  • Εντοπίζετε και επιλέγετε το πιο κοντινό σε σας easywash κατάστημα με τη βοήθεια του χάρτη – Self Service Laundry Κοντά μου!
  • Την ώρα που σας διευκολύνει καλύτερα, επισκέπτεστε το κοντινό σας κατάστημα με όλα τα ρούχα, τα σεντόνια, τις πετσέτες, τα παπλώματα που θέλετε να πλύνετε. Τα καταστήματά μας είναι ανοιχτά και διαθέσιμα σε σας από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ 365 μέρες το χρόνο.
  • Επιλέγετε το επαγγελματικό πλυντήριο ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού που θέλετε να πλύνετε. Μπορείτε παράλληλα να βάλετε και περισσότερες από μία μπουγάδες αν έχετε πολλά ρούχα, και σε 30-35 λεπτά να είναι όλα πλυμένα!
  • Τα τοποθετείτε μέσα στον κάδο, και είτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας απορρυπαντικό και μαλακτικό είτε να τα αγοράσετε από το αντίστοιχο μηχάνημα αυτόματου πωλητή με 1€ το τεμάχιο. Εκτός από απορρυπαντικό και μαλακτικό αν χρειάζεστε διαθέτουμε και λευκαντικό, χρωμοπαγίδα – color block και μαντηλάκια για το στεγνωτήριο.
  • Επιλέγετε το πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για τα ρούχα σας – Λευκά (60⁰) , Χρωματιστά (40⁰), Ανοιχτόχρωμα (20⁰-30⁰), Ευαίσθητα (χλιαρό νερό & απαλό στύψιμο), Μάλλινα (20⁰).
  • Βάζετε τα κέρματα που αναλογούν για την κάθε πλύση. Υπάρχει και ειδικό μηχάνημα που μετατρέπει τα χαρτονομίσματα των 5€ και 10€ σε νομίσματα του 1€ και μάρκες ίσης αξίας.
  • Και επιλέγετε το START για να ξεκινήσει μια νέα εμπειρία πλυσίματος των ρούχων σας!
  • Αναμένετε για 30’-35’ λεπτά της ώρας στα καθίσματα που είναι διαθέσιμα στον χώρο, όπου μπορείτε να έχετε δωρεάν διαδικτυακή σύνδεση στο wifi του καταστήματος και να περάσετε ευχάριστα και εποικοδομητικά την ώρα σας.
  • Στη συνέχεια τοποθετείτε τα πλυμένα ρούχα σας στο μηχάνημα του στεγνωτηρίου και ανάλογα επιλέγετε τον χρόνο που χρειάζονται τα ρούχα σας για να στεγνώσουν.
  • Σε λίγα λεπτά τα ρούχα σας είναι έτοιμα, μοσχοβολούν επαγγελματική καθαριότητα και δεν χρειάζονται ούτε σιδέρωμα, αφού μετά το στεγνωτήριο βγαίνουν αφράτα και ατσαλάκωτα!

Σας περιμένουμε στα επαγγελματικά πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash,

για να απολαύσετε μια νέα επαγγελματική φροντίδα στα ρούχα σας!