Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στον χώρο του franchise και αναρωτιέστε ποιο τομέα να επιλέξετε για να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση στην επένδυσή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα?

Οι προοπτικές του coin laundry franchise τα τελευταία 10 χρόνια διευρύνονται διαρκώς σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση με franchise πλυντήρια για το κοινό –  easywash Self Service Laundry – με την αξιοπιστία και την εγγύηση του μεγαλύτερου δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα, χωρίς franchise fees και loyalties.

Τα 68 επιτυχημένα καταστήματα easywash που βρίσκονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της κερδοφόρας επιχειρηματικής πρότασης franchise της easywash.

Αυτά που χρειάζεστε είναι:

ένα αρχικό χαμηλό κεφάλαιο για την αγορά του επαγγελματικού εξοπλισμού και του στησίματος του καταστήματος,

– καθώς ένα άνετο κατάστημα (τουλάχιστον 40 τ.μ.) σε μια περιοχή κοντινή στο μέρος διαμονής σας, στο οποίο θα έχουν εύκολη πρόσβαση, με τα πόδια αλλά και με το αυτοκίνητο, οι κάτοικοι, οι φοιτητές και οι τουρίστες που μένουν εκεί κοντά.

Η easywash Self Service Laundry από την πρώτη στιγμή θα είναι δίπλα σας για να σας συμβουλεύσει και να σας προτείνει τις κατάλληλες επιλογές για εσάς και το επιχειρηματικό σας ξεκίνημα. Με βάση την πολύχρονη εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, θα σας στηρίξουμε και στα επόμενα στάδια της κατασκευής και του στησίματος του καταστήματος σας ώστε το να πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας του brand easywash.

Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των κορυφαίων αμερικάνικων εταιριών Maytag Commercial, Dexter Laundry και American Dryer, θα σας προμηθεύσουμε με τα πιο αξιόπιστα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό.

Όλα τα μηχανήματα είναι υψηλής απόδοσης – Energy Advantage™ με μεγάλη εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, διακρίνονται για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους σε καθημερινή και συνεχή χρήση και διαθέτουν εγγύηση 5 έως 10 ετών.

Παράλληλα, με την τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και την δική μας αποθήκη με stock ανταλλακτικών που διαθέτουμε, είστε ήσυχοι ότι κάθε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, θα το διαχειριστούμε άμεσα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον, σημαντικό είναι να λάβετε υπόψη σας ότι τα καταστήματα franchise πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης

  • έχουν χαμηλό λειτουργικό κόστος
  • λειτουργούν χωρίς προσωπικό και με εξ αποστάσεως επίβλεψη από τον υπεύθυνο
  • και έχουν γρήγορη απόδοση της επένδυσής σας από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του καταστήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε και να σας κάνουμε την κατάλληλη επιχειρηματική πρόταση για το δικό σας self-service laundry franchise κατάστημα.