Είστε έτοιμοι για το επόμενο επιχειρηματικό σας βήμα?

Αναζητάτε την καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσετε την δική σας franchise επιχείρηση με την καλύτερη δυνατή απόδοση στην επένδυσή σας?

Τα franchise πλυντήρια self service είναι η απάντηση σε αυτό που ψάχνετε.

Χωρίς franchise fees και royalties, η επένδυση σας στα franchise πλυντήρια για το κοινό θα σας αποφέρει γρήγορη απόσβεση με εύκολη καθημερινή διαχείριση και ελάχιστο χρόνο απασχόλησης.

Η Active Commercial Systems θα είναι δίπλα σας και θα σας υποστηρίξει στο ξεκίνημα και στο στήσιμο της δικής σας ανεξάρτητης επιχείρησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την ασφάλεια που προσδίδει η ταυτότητα και η εμπειρία του easywash Self Service Laundry.

Ένα κατάστημα franchise πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης σας προσφέρει:

  • Δυνατότητα εκκίνησης με χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης
  • Λειτουργία της επιχείρησης με σταθερά λειτουργικά έξοδα
  • Δυνατότητα εξ αποστάσεως ελέγχου και διαχείρισης
  • Λειτουργία χωρίς υπαλλήλους και εξειδικευμένες γνώσεις
  • Διευρυμένο πελατολόγιο

Το αξιόπιστο brand name των Αμερικάνικων εταιριών  Maytag Commercial®Dexter Laundry® & American Dryer® αποτελεί την εγγύηση για την μακροχρόνια επιτυχία και του δικού σας franchise επαγγελματικά πλυντήρια, μιας και ανήκουν στους κορυφαίους  κατασκευαστές ποιοτικών συστημάτων πλυσίματος και στεγνώματος ρούχων.

Ακολουθώντας απλές οδηγίες οι πελάτες αυτοεξυπηρετούνται και πλένουν και στεγνώνουν μόνοι τους ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό εύκολα και οικονομικά σε πολύ σύντομο χρόνο.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η άμεση τεχνική υποστήριξη που παρέχεται στα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια που αντιπροσωπεύουμε, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και σωστή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο των 62 καταστημάτων franchise easywash Self Service Laundry σε όλη την Ελλάδα καταδεικνύουν έμπρακτα τις προοπτικές επιτυχίας στον τομέα αυτό, μετατρέποντας ακόμη και την περίοδο κρίσης σε περίοδο ευκαιρίας και ανέλιξης.

Ανακαλύψτε μερικά από τα καταστήματα franchise πλυντήρια με κέρμα  με μεγάλη απόδοση  στην Αθήνα,ΠειραιάΑλεξανδρούποληΑστυπάλαιαΒόλοΘεσσαλονίκηΙθάκηΚατερίνηΚέρκυρα,

ΚεφαλονιάΚομοτηνήΚρήτηΛήμνοΜύκονοΠάροΠάτραΡόδοΣέρρες .

Ξεκινήστε την δική σας επιχείρηση, δραστηριοποιηθείτε με το franchise της easywash Self Service Laundry και συνεργαστείτε μαζί με μια επιτυχημένη αλυσίδα καταστημάτων που διευρύνεται διαρκώς!