Έχετε αναλογιστεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μιας franchise επιχείρησης easywash Self Service Laundry?

Tα τελευταία χρόνια ο τομέας του coin laundry είναι συνώνυμος με την επιτυχία και τα οικονομικά στοιχεία των τελευταίων ετών αποδεικνύουν την εξαιρετική πορεία ενός ταχέως αναπτυσσόμενου και εξελισσόμενου κλάδου.

Υψηλή κερδοφορία

Είναι τελικά κερδοφόρα τα easywash Self Service  Laundry; Η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο ναι. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων αυτού του είδους είναι ότι αποφέρουν υψηλά κέρδη και δεν απαιτούν πολύ χρόνο για την διαχείρισή τους από την στιγμή που στηθεί σωστά το κατάστημα σε ένα καλό σημείο. Αυτό αποδεικνύει και το επιτυχημένο δίκτυο των 70 καταστημάτων easywash σε όλη την Ελλάδα.

Γρήγορη απόδοση επένδυσης

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα  των easywash Self Service Laundry είναι ότι η αρχική επένδυση μπορεί να αποσβεστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δεδομένης μιας μέσης απόδοσης επένδυσης, αυτό μπορεί να διαρκέσει από τρία έως τέσσερα χρόνια.

Eπένδυση χωρίς franchise fees & loyalties

Το άνοιγμα ενός αυτοεξυπηρετούμενου καταστήματος με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων απαιτεί μια αρχική επένδυση κεφαλαίου μεσαίου μεγέθους, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας αφορά:

  • Αγορά των μηχανημάτων – επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων
  • Ενοικίαση του καταστήματος (αν δεν διαθέτετε)
  • Διαρρύθμιση των χώρων & στήσιμο μηχανημάτων

Για τα easywash franchise καταστήματα δεν υπάρχουν χρεώσεις για franchise fees & loyalties.

Χαμηλά λειτουργικά έξοδα

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που καθιστούν ένα franchise κατάστημα easywash κερδοφόρο είναι το χαμηλό κόστος λειτουργίας του – μιας και λειτουργεί χωρίς προσωπικό. Τα λειτουργικά του έξοδα περιλαμβάνουν κυρίως:

  • Λογαριασμοί ρεύματος, νερού και Internet.
  • Καθαρισμός και συντήρηση.

Ελάχιστη επένδυση χρόνου & εξ αποστάσεως management

Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας γνωρίζουμε την σημασία της αποτελεσματικής διαχείρισης μιας εταιρείας και πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ένα franchise πλυντηρίων με κέρμα είναι μια καλά δομημένη επιχείρηση με σχετικά απλή λειτουργία που απαιτεί λίγο χρόνο για την καθημερινή διαχείρισή της.

Επιπρόσθετα, ο επιχειρηματίας δεν χρειάζεται να βρίσκεται στο κατάστημα, μιας και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του καταστήματος μπορούν να λειτουργούν με παρακολούθηση εξ αποστάσεως.

Προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών

Ένα άλλο από τα κλειδιά της επιτυχίας των καταστημάτων easywash είναι η προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ανάγκες των πελατών, σε μια κοινωνία όπου η αμεσότητα και η έλλειψη χρόνου είναι ζωτικής σημασίας. Τα franchise πλυντήρια ρούχων για το κοινό easywash με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας τους προσφέρουν στους πελάτες μια βασική υπηρεσία – εμπειρία:
πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry είναι η καλύτερη επιλογή επένδυσης που μπορείτε να κάνετε, εξασφαλίζοντας γρήγορη απόσβεση και κερδοφορία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε και να σας κάνουμε την κατάλληλη επιχειρηματική πρόταση για το δικό σας κατάστημα franchise self service laundry.