Γιατί να επισκεφτώ τα easywash;

Στην καθημερινότητά μας αντιμετωπίζουμε πολλούς προβληματισμούς και πολλά διλήμματα. Στο πλύσιμο των ρούχων μας, όμως, που είναι μια επιτακτική ανάγκη, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ απλά. Οι παρακάτω λόγοι αποδεικνύουν γιατί να επισκεφτείτε τα καταστήματα με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό.

  1. Τα καταστήματα easywash με τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο.
  2. Όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial και Dexter Laundry.
  3. Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε μόνοι σας σε λιγότερο από 1 ώρα ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες. Ο χρόνος πλυσίματος είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί τα πλυντήρια ρούχων χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνετε.
  4. Το πλύσιμο ρούχων γίνεται οικονομικό!
  5. Πριν ξεκινήσετε το πλύσιμο ρούχων και το στέγνωμα ρούχων των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων με κέρμα συμβουλευτείτε τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος. Έτσι το πλύσιμο ρούχων γίνεται μια ευχάριστη διαδικασία.

Μη χάνετε χρόνο, ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και ιματισμό, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!!!!