Τα καταστήματα Self Service Laundry με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα έχουν γίνει ευρέως γνωστά τις τελευταίες δεκαετίες και θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσο πολύ έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου.

H πρώτη εμφάνιση στην κοινωνία

Οι ρίζες της λειτουργίας των σύγχρονων καταστημάτων με επαγγελματικά πλυντήρια για το κοινό ξεκίνησαν στην πραγματικότητα στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όταν οι πλύστρες μάζευαν ρούχα από τα νοικοκυριά, τα καθάριζαν και μετά τα επέστρεφαν στους ιδιοκτήτες τους. Κάτι που συμβαίνει και στις μέρες μας!

Το πρώτο «πλυντήριο» εφευρέθηκε το 1851 και στις αρχές του 1900 εφευρέθηκαν ηλεκτρικά πλυντήρια και στεγνωτήρια, αλλά ήταν πολύ ακριβή η κατοχή τους.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1930, δημιουργήθηκαν τα πρώτα πλυντήρια και στεγνωτήρια με κερματοδέκτη στο Τέξας της Αμερικής!

Και στη συνέχεια άρχισαν να ανοίγουν καταστήματα coin laundry σε όλο τον κόσμο ως ένα προσιτό μέσο για τους ανθρώπους να πλύνουν τα ρούχα τους και αυτό συνεχίζεται δυναμικά μέχρι και σήμερα.

Το Self Service Laundry σήμερα

Σήμερα, τα καταστήματα με αυτοεξυπηρετούμενα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων εξακολουθούν να καλύπτουν μια σημαντική ανάγκη των σύγχρονων περιοχών και προσφέρουν στους κατοίκους μια γρήγορη, προσιτή και εύκολη λύση για το πλύσιμο των ρούχων τους.

Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης έχουν λίγα κοινά με τα πλυντήρια του χθες: το πλύσιμο δεν είναι πλέον αγγαρεία και τα πλυντήρια ρούχων δεν ήταν ποτέ πιο αποτελεσματικά.

Και καθώς ο επαγγελματικός εξοπλισμός πλυσίματος και στεγνώματος έχει εξελιχθεί ακόμη περισσότερο προσφέροντας πιο αποτελεσματικούς και ταχύτερους κύκλους, η επιχειρηματική δραστηριότητα του coin laundry έχει εξελιχθεί ανάλογα.

Το Census Bureau των Ηνωμένων Πολιτειών εκτιμά ότι υπάρχουν 11.000 καταστήματα Self Service Laundry στις ΗΠΑ, που απασχολούν 39.000 άτομα με μεγάλη κερδοφορία κάθε χρόνο.

Στην Ελλάδα, η easywash Self Service Laundry αναπτύσσεται δυναμικά από το 2015 προσφέροντας πρωτοποριακές franchise υπηρεσίες στην ελληνική αγορά κάνοντας οικονομικό το πλύσιμο των ρούχων για όλους, με τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια υψηλών προδιαγραφών Maytag Commercial, Dexter Laundry και American Dryer.

Ανακαλύψτε και εσείς τις επιχειρηματικές δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η δημιουργία ενός καταστήματος easywash Self Service Laundry.

Με την θέση ενός ισχυρού brand στην αγορά  και την ασφάλεια και την σταθερότητα  που αποπνέει ένα δίκτυο 70 καταστημάτων, το franchise των καταστημάτων easywash είναι η καλύτερη επιλογή για το επόμενο επιχειρηματικό σας βήμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς θα μπορούσε το γίνει το επόμενο easywash Self Service Laundry δικό σας!