Τώρα είναι η εποχή που η καλοκαιρινή μας διάθεση ανεβαίνει, και θέλουμε να καθαρίσουμε, να αποθηκεύσουμε όλα τα παπλώματα, τις κουβέρτες, τα ριχτάρια και όλον τον χειμερινό ιματισμό του σπιτιού και να κάνουμε το σπίτι μας πιο ανάλαφρο και δροσερό.

Στα πλυντήρια με κέρμα για το κοινό easywash Self Service Laundry σας έχουμε την πιο πρακτική και οικονομική λύση! Σε λιγότερο από μία ώρα μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε μόνοι σας όλα σας τα παπλώματα και τα ρούχα σας (ακόμη και τα ευαίσθητα μάλλινα!).

Έχετε υπόψη σας ότι το πάπλωμά σας χρειάζεται να πλυθεί σε πλυντήριο με μεγάλο κάδο – ώστε να έχει χώρο για να στριφογυρίσει και να πλυθεί άνετα και σωστά?

Στα καταστήματα easywash μπορείτε να βρείτε επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων μεγάλης χωρητικότητας των αμερικάνικων εταιριών Maytag Commercial® και  Dexter Laundry®, τα οποία είναι ιδανικά για να πλύνετε καλά ογκώδη παπλώματα και μεγάλες ποσότητες ρούχων. Με αυτό το τρόπο, μπορείτε απλά, γρήγορα και ξεκούραστα να φρεσκάρετε όλα σας τα ρούχα με χαμηλό κόστος.

Και μερικές συμβουλές για αφράτα παπλώματα που μοσχοβολούν βαθιά καθαριότητα:

  • Πριν την πλύση καλό είναι να ελέγξετε και να επιδιορθώσετε τυχόν φθορές ή σκισίματα και να πλύνετε τοπικά τυχόν λεκέδες που μπορεί να έχει σε κάποια σημεία το πάπλωμά σας.
  • Συνήθως όλα τα παπλώματα πλένονται σε πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα αλλά είναι σημαντικό πριν το τοποθετήσετε στον κάδο να κοιτάξετε την ετικέτα με τις οδηγίες πλυσίματος και στεγνώματος ανάλογα με την ύφανσή του και να τις ακολουθήσετε πιστά.
  • Μπορείτε να έχετε μαζί σας το δικό σας απορρυπαντικό και μαλακτικό με το άρωμα που σας αρέσει ή να αγοράσετε από τον αυτόματο πωλητή του καταστήματος.
  • Οι οδηγίες με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση και μετά το στέγνωμα είναι πολύ απλές και βρίσκονται πάνω στα μηχανήματα και στον τοίχο του καταστήματος.
  • Μετά το τέλος της πλύσης, μεταφέρετε τα ρούχα ή τον ιματισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα.
  • Επιλέξτε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία για το στέγνωμά του. Ενδέχεται το πάπλωμα να μην στεγνώσει τελείως στο στεγνωτήριο. Μπορεί να έχει μια ελαφριά υγρασία στο εσωτερικό του και για αυτό καλό είναι να το αφήσετε στο σπίτι σας 1-2 μέρες να στεγνώσει και φυσικά, πριν το αποθηκεύσετε στην ντουλάπα σας.
  • Και ένα μικρό μυστικό – τα ειδικά αρωματικά μαντηλάκια για το στεγνωτήριο βοηθούν στο να γίνουν πιο αφράτα και μυρωδάτα τα ρούχα σας! Μπορείτε να τα βρείτε στα super market αλλά και στα καταστήματά μας.

Βρείτε το πιο κοντινό σας κατάστημα easywash Self Service Laundry
ΕΔΩ!

Σίγουρα κάποιο από τα 62 καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα – σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  – είναι κοντά σας!