Και φέτος λάβαμε μέρος στην έκθεση XENIA 2019 όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη μεγάλη γκάμα των μηχανημάτων μας με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη, επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη, κύλινδροι σιδερώματος.

Η Active Commercial Systems Ε.Π.Ε. είναι επίσημος αντιπρόσωπος των αμερικάνικων εταιρειών Maytag Commercial, Dexter Laundry και American Dryer.

Ερχόμενοι στο περίπτερο μας είδατε πλυντήρια με κέρμα franchise με πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό.

Σας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μία επιχειρηματική ιδέα χωρίς franchise fees και royalties, αλλά με εξαιρετική απόδοση επένδυσης, για να ξεκινήσετε τη δική σας ανεξάρτητη επιχείρηση. Στην easywash Self Service Laundry είναι πολύ εύκολο να την πραγματοποιήσετε αλλά και να την διαχειριστείτε.

Επίσης, είδατε από κοντά πώς 20m² μπορούν να σας αποφέρουν χρήματα, με μικρό κόστος επένδυσης.

Η φιλοσοφία των καταστημάτων franchise easywash Self Service Laundry είναι να γίνουν η Έξυπνη Επένδυση των χρημάτων σας ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης.

Τα καταστήματα easywash προσφέρουν στον επιχειρηματία:

  • Χαμηλό λειτουργικό κόστος.
  • Γρήγορη απόδοση της επένδυσης.
  • Ελάχιστο χρόνο απασχόλησης.

Ήδη υπάρχουν 63 καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Πειραιά, Ρόδο, Σέρρες