Αυτήν την στιγμή η αλυσίδα easywash Self Service Laundry αριθμεί 62 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και είναι η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη στο χώρο των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων ρούχων για το κοινό.  Όλα τα καταστήματα είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα των αμερικάνικων εταιρειών Maytag Commercial και Dexter Laundry.

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry εγγυόνται γρήγορο, οικονομικό και αποτελεσματικό πλύσιμο ρούχων σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα καταστήματα είναι ανοικτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, 365 ημέρες το χρόνο και λειτουργούν με κέρματα, χωρίς προσωπικό. Το μεγάλο πλεονέκτημα των επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων είναι  ότι μπορούν να πλύνουν σε λιγότερο από μισή ώρα γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και των επαγγελματικών στεγνωτηρίων ρούχων ότι μπορούν να στεγνώσουν σε 20-40 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα και το υλικό του υφάσματος.

Μπορείτε να πλύνετε μεγάλες ποσότητες ρούχων, όπως επίσης και να πλύνετε ή να στεγνώσετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα και τα ρούχα δε χρειάζονται σιδέρωμα! Σε 1 ώρα θα έχετε καθαρά και στεγνά ρούχα έτοιμα για την ντουλάπα σας. Πλένετε από 3€ και στεγνώνετε από 1€. Υπάρχουν και πλυντήρια και στεγνωτήρια γίγας όπου μπορείτε να πλύνετε παπλώματα και κουβέρτες. Σε όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού αλλά και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.

Στα καταστήματα easywash Self Service Laundry ακολουθώντας 5 απλά βήματα, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας εύκολα και σε λιγότερο από 1 ώρα, ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό.

  1. Διαλέγεις το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων που θέλεις να πλύνεις.
  2. Προμηθεύεσαι απορρυπαντικό και μαλακτικό από τον αυτόματο πωλητή, σε περίπτωση που δεν έχεις μαζί σου.
  3. Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στον τοίχο του καταστήματος πάνω από τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για να ξεκινήσει η πλύση.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρεις τη μπουγάδα σου σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχεις να στεγνώσεις.
  5. Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στον τοίχο του καταστήματος, πάνω από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων.
  6. Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου μετά το στέγνωμα. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δίνουν τέτοιο αποτέλεσμα, που απλά διπλώνεις τα ρούχα σου και δεν χρειάζεται να τα σιδερώσεις.