Κορονοϊός: Πλεονεκτήματα καταστημάτων easywash! Τη λύση για πλύσιμο ρούχων ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού σας τη δίνει η easywash.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, καλό είναι να πλένετε τα ρούχα σας στην ανώτερη επιτρεπτή (από τον κατασκευαστή του ρούχου) θερμοκρασία και να στεγνώνετε πλήρως τα ρούχα σας.

Στα  καταστήματα easywash με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων μπορείτε να συνεχίσετε το τακτικό και σχολαστικό πλύσιμο των ρούχων σας, τηρώντας πιστά τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Πλεονεκτήματα καταστημάτων easywash κατά κορoνοϊού

  1. Στα καταστήματα self service έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πελατών αλλά και την ασφαλή χρήση των επαγγελματικών πλυντηρίων με κέρμα και επαγγελματικών στεγνωτηρίων με κέρμα.
  2. Τα καταστήματα με τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό δεν έχουν προσωπικό, οπότε δεν υπάρχει φόβος μετάδοσης του ιού. Ως εκ τούτου η αναμονή πραγματοποιείται εκτός του καταστήματος, και δεν έρχεστε σε επαφή με άλλο πελάτη.
  3. Για το σωστό πλύσιμο ρούχων κατά κορονοϊού χρειάζονται προγράμματα πλύσης με υψηλή θερμοκρασία, που τα διαθέτουν τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα, και μάλιστα μέσα σε 25 – 35 λεπτά έχετε πλυμένα ρούχα, καθώς έχουν παροχή ζεστού νερού.
  4. Στα καταστήματα easywash υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε απορρυπαντικά με πιστοποίηση. Μπορείτε, όμως, να χρησιμοποιήσετε όποιο υγρό απορρυπαντικό, εμπιστεύεστε περισσότερο.
  5. Οι υψηλές θερμοκρασίες των επαγγελματικών στεγνωτηρίων με κέρμα δεν αρέσουν στους ιούς. Οι ιοί μισούν τη θερμότητα και το στέγνωμα των ρούχων θα αποτρέψει την περαιτέρω εξάπλωση της νόσου.
  6. Σε λιγότερο από 1 ώρα έχετε έτοιμα καθαρά και στεγνά ρούχα που χρειάζονται λιγότερο σιδέρωμα.

Δείτε τον τρόπο μετακίνησης στα καταστήματα easywash και επισκεφτείτε ένα κατάστημα σε σε  Αττική, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες .