Το πλύσιμο ρούχων γίνεται εύκολα, γρήγορα μα πάνω απ’ όλα οικονομικά στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης, easywash Self Service Laundry, σε όλη την Ελλάδα.

Υπήρχε, όμως, ένα πρόβλημα! Υπάρχουν 49 καταστήματα με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash Self Service Laundry σε όλη την Ελλάδα! Έτσι, πολύς κόσμος αναρωτιόταν που θα βρω πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης κοντά μου;

Με το νέο site-εφαρμογή selfservicelaundry.gr η διαδικασία για εύρεση πλυντήρια για το κοινό κοντά μου απλοποιήθηκε. Τώρα, πάρα πολύ εύκολα μπορείτε να επιλέξετε ποιο κατάστημα easywash σας εξυπηρετεί ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεστε.

Απλά ακολουθείτε τα βήματα:

  1. Πληκτρολογείτε από κινητό, pc ή tablet την ηλεκτρονική διεύθυνση selfservicelaundry.gr
  2. Εισάγετε στο αντίστοιχο πεδίο την τοποθεσία σας
  3. Επιλέγετε την ακτίνα (απόσταση) που επιθυμείτε
  4. Πατάτε αναζήτηση και είστε έτοιμοι!

Ο χάρτης θα σας εμφανίσει όλα τα καταστήματα εντός της ακτίνας που επιθυμείτε. Πατώντας επάνω στο κατάστημα της επιλογής σας, θα βρείτε πληροφορίες, όπως, τη διεύθυνση του καταστήματος, και πόσο μακριά είναι από την τοποθεσία σας. Μπορείτε επίσης, να πατήσετε στην ιστοσελίδα του καταστήματος, όπου είναι όλες οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες του καταστήματος, το ωράριο λειτουργίας και το τηλέφωνο επικοινωνίας. Μπορείτε, όμως, να πατήσετε απευθείας στις οδηγίες για να δείτε τη διαδρομή για να φτάσετε στο κατάστημα easywash Self Service Laundry.

Για να μπορέσετε να επιλέξετε με ευκολία το πλησιέστερο κατάστημα, πέρα από την εμφάνιση του χάρτη με την ακτίνα, εμφανίζονται ακριβώς από κάτω όλα τα κοντινά καταστήματα με αυξητική χιλιομετρική απόσταση, όπου δίπλα από το κατάστημα αναγράφεται η απόσταση από την περιοχή αναζήτησής σας.

Με αυτό τον εύκολο και γρήγορο τρόπο παύετε να αναρωτιέστε που θα βρω πλυντήρια self service κοντά μου.

Έχοντας βρει πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης κοντά μου, αναρωτιόμαστε ποια είναι τα πλεονεκτήματα των καταστημάτων easywash Self Service Laundry και γιατί να τα προτιμήσουμε; Δείτε γιατί:

  • Πλένετε και στεγνώνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες γρήγορα σε μία μόνο ώρα!
  • Στα πλυντήρια με κέρμα μετά από την πλύση δε χρειάζεται να σιδερώσετε τα ρούχα σας, αρκεί να τα διπλώσετε και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα!
  • Σε πολλά καταστήματα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  • Μπορείτε να surfάρετε όση ώρα περιμένετε τη μπουγάδα σας.
  • Η easywash Self Service Laundry σας παρέχει οικονομικό πλύσιμο ρούχων και οικονομικό στέγνωμα ρούχων!

Δείτε το πλησιέστερο κατάστημα σας και ελάτε να πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.