Νέα Χρονιά – Νέες επιχειρηματικές προοπτικές με το franchise easywash Self Service Laundry

Καλή & Δημιουργική Χρονιά σε όλους!

To 2023 μόλις ξεκίνησε και μαζί του ας μας φέρει υγεία, αισιοδοξία και θετική ενέργεια για νέα δυναμικά επιχειρηματικά βήματα.

Τα franchise καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς που επιθυμείτε μια ασφαλή επένδυση με υψηλή και σύντομη απόδοση και κερδοφορία.

Ξεκινώντας δυναμικά  το 2010, το franchise με επαγγελματικά πλυντήρια easywash Self Service Laundry αναπτύσσεται με εντυπωσιακό ρυθμό, αποτελείται πλέον από ένα επιτυχημένο δίκτυο 70 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του coin laundry.

Το κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο και ο μεθοδικός τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας των καταστημάτων αποτελούν τα θεμέλια του ισχυρού brand name easywash Self Service Laundry στον κλάδο του franchise πλυντήρια με κέρμα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πλυντηρίων self-service που κάνουν το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων των πελατών μας μια γρήγορη και ξεκούραστη εμπειρία με προσιτές τιμές.

Με την προηγμένη τεχνολογία των κορυφαίων αμερικάνικων επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων με κέρμα Maytag CommercialDexter Laundry και American Dryer, η διάρκεια της πλύσης και του στεγνώματος είναι 1 ώρα μόνο, και χάρη στην αξιοπιστία και στην αντοχή τους έχουν υψηλή απόδοση, παρέχουν εξοικονόμηση νερού και ρεύματος και φυσικά αστραφτερά καθαρά ρούχα!

Ένα συγκριτικό μας πλεονέκτημα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι και το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων easywash, τα περισσότερα από τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες.

Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι ότι μπορείτε να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως την ομαλή λειτουργία του καταστήματος, μιας και τα καταστήματα easywash λειτουργούν χωρίς προσωπικό και σας εξασφαλίζουν μειωμένα λειτουργικά έξοδα και φυσικά πολύτιμο ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή σας.

Επιδιώκουμε τα καταστήματα easywash να αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε πελάτη που αναζητά επαγγελματική καθαριότητα στα ρούχα του με προσιτές τιμές σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και μακροπρόθεσμα να γίνει μέρος της καθημερινότητάς του.

Η ομάδα της easywash θα είναι δίπλα σας να σας συμβουλεύσει στα πρώτα σας βήματα για την τοποθεσία του καταστήματος, την εσωτερική διαμόρφωση του χώρου, την εύρυθμη λειτουργία του καθώς και να σας παρέχει διαρκή τεχνική υποστήριξη όλο τον χρόνο.

Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε το δικό σας κατάστημα easywash Self Service Laundry, με επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε και να σας κάνουμε την κατάλληλη επιχειρηματική πρόταση για το δικό σας κατάστημα franchise self service laundry.