Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα easywash Self Service Laundry Άνω Τούμπα στην Θεσσαλονίκη με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης για το κοινό!

Τα πλυντήρια για το κοινό Άνω Τούμπα βρίσκονται στην οδό Διαγόρα 45 στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης και παραμένουν ανοικτά για το κοινό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, όλο το χρόνο και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια Άνω Τούμπα λειτουργεί χωρίς προσωπικό και όλα τα μηχανήματα δέχονται κέρματα. Για την διευκόλυνσή σας, το κατάστημα με τα πλυντήρια self service Άνω Τούμπα διαθέτει και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.

Το πλύσιμο ρούχων στα πλυντήρια με κέρμα Άνω Τούμπα γίνεται γρήγορα, εύκολα και οικονομικά!

  • Ακολουθώντας απλές οδηγίες χρήσης με τα βήματα για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας, μπορείτε να πλύνετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα μέσα σε μισή ώρα – μιας και τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό.
  • Για παπλώματα, κουβέρτες, καλύμματα.. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεγάλο πλυντήριο γίγας, το οποίο είναι ιδανικό για να πλυθούν σωστά και να στριφογυρίσουν άνετα στον μεγάλο κάδο.
  • Στη συνέχεια μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα σας μέσα σε 20-40 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων και το υλικό του υφάσματος. Τα ρούχα μετά το στεγνωτήριο είναι αφράτα, μαλακά, μοσχοβολούν καθαριότητα και δεν χρειάζονται ούτε σιδέρωμα!
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας απορρυπαντικό και μαλακτικό ή να αγοράσετε από το μηχάνημα αυτόματου πωλητή.
  • Μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον σύντομο χρόνο αναμονής σας καθώς το κατάστημα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο internet.
  • Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας στο Facebook – @easywashanotoumpa και τη βαθμολογία σας στο Google – easywash Ano Toumpa.

Στο νέο easywash Self Service Laundry στην Άνω Τούμπα, ζήστε μια νέα εμπειρία στο πλύσιμο των ρούχων σας!