Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στο επιτυχημένο δίκτυο των καταστημάτων easywash Self Service Laundry, το νέο μας κατάστημα easywash Self Service Laundry με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης στο Παλαιό Φάληρο!

Tο νέο μας κατάστημα βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, στην Λεωφόρο Αμφιθέας 91, και διαθέτει κορυφαία αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια για το κοινό Maytag Commercial και Dexter Laundry.

Είναι ανοικτό από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, κάθε μέρα, όλο το χρόνο και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια στην Λεωφόρο Αμφιθέας 91, στο Παλαιό Φάληρο, λειτουργεί χωρίς προσωπικό και όλα τα μηχανήματα δέχονται κέρματα. Για την διευκόλυνσή σας, το κατάστημα με τα πλυντήρια self service στο Παλαιό Φάληρο διαθέτει και μηχάνημα μετατροπής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.

Το πλύσιμο ρούχων στα πλυντήρια με κέρμα στο Παλαιό Φάληρο γίνεται γρήγορα, εύκολα και οικονομικά!

  • Ακολουθώντας απλές οδηγίες χρήσης με τα βήματα για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας, μπορείτε να πλύνετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα μέσα σε μισή ώρα – μιας και τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό.
  • Στη συνέχεια μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα σας μέσα σε 20’-40’ λεπτά ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων και το υλικό του υφάσματος. Τα ρούχα μετά το στεγνωτήριο είναι αφράτα, μαλακά, μοσχοβολούν καθαριότητα και δεν χρειάζονται ούτε καν σιδέρωμα!
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας απορρυπαντικό και μαλακτικό ή να αγοράσετε από το μηχάνημα αυτόματου πωλητή.
  • Μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον σύντομο χρόνο αναμονής σας καθώς το κατάστημα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο internet – free wifi.

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας στο Facebook και την αξιολόγησή σας στο Google – easywash Παλαιό Φάληρο!

Επισκεφτείτε το νέο easywash Self Service Laundry στην Λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο και ζήστε μια νέα εμπειρία στο πλύσιμο των ρούχων σας!