Επιλέξτε την πιο οικονομική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας, επιλέξτε τα easywash Self Service Laundry!

Έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα ξοδεύετε κάθε μέρα  για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας στο σπίτι σας και πόσο πολύ το πλυντήριο σας αυξάνει τον λογαριασμό του ρεύματός σας?

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry, με τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα, αποτελούν τη πιο οικονομική λύση για να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας!

Η αλήθεια είναι ότι οι λογαριασμοί του ρεύματος το τελευταίο 6μηνο έχουν εκτοξευθεί στα ύψη…Και σίγουρα η χρήση του οικιακού πλυντηρίου και στεγνωτηρίου επιβαρύνει σημαντικά τον λογαριασμό  του ρεύματος και του νερού.

Οι σταθεροί πελάτες μάς το επιβεβαιώνουν καθημερινά. Το πλύσιμο όλων των ρούχων σας, των σεντονιών, πετσετών, παπλωμάτων, κουβερτών μπορεί να γίνει πολύ οικονομικά στα καταστήματα easywash Self Service Laundry.

Μόνο με 3 ευρώ στο επαγγελματικό πλυντήριο των 10kg

  • πλένετε όλα σας τα ρούχα, τα σεντόνια, τις πετσέτες και

Μόνο με 6 ευρώ στο επαγγελματικό πλυντήριο – γίγας των 18kg

  • πλένετε όλα σας τα παπλώματα, τις κουβέρτες, τα ριχτάρια κτλ.

Και στη συνέχεια χρειάζεστε περίπου 2-4 ευρώ για το στέγνωμα ανάλογα την ποσότητα και την ύφανση των ρούχων.

Αντιλαμβάνεστε συνεπώς ότι η πιο προσιτή λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας είναι τα καταστήματα easywash Self Service Laundry!

Επιπλέον, ένα συγκριτικό πλεονέκτημα των πλυντηρίων με κέρμα για το κοινό είναι ο σύντομος χρόνος πλύσης που διαρκεί μόνο 25’-30’, μιας και τα πλυντήρια δέχονται έτοιμο ζεστό νερό και δεν χρειάζονται επιπλέον χρόνο για να ζεστάνουν το νερό της πλύσης. Σε αντίθεση με τα οικιακά πλυντήρια που στο μεγάλο πρόγραμμα χρειάζεστε τουλάχιστον 2 ώρες.

Επίσης το στεγνωτήριο θα χρειαστεί 20’-40’  για να στεγνώσει τα ρούχα σας ανάλογα την ποσότητά τους και το ύφασμα. Για παράδειγμα, οι πετσέτες χρειάζονται 30’-40’, ενώ στα οικιακά στεγνωτήρια πάνω από 3 ώρες…

Επομένως, μόνο ΚΕΡΔΟΣ έχετε με τα coin laundry καταστήματα easywash:

  • Κέρδος στην τσέπη σας
  • Κέρδος στο λογαριασμό του ρεύματος & του νερού
  • Κέρδος και στο περιβάλλον με την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουμε!

Σας περιμένουμε!

Κάθε μέρα, όλη μέρα! Από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες!