Οικονομικό πλύσιμο ρούχων στα easywash

Στα easywash έχουμε τη λύση για γρήγορο πλύσιμο ρούχων και οικονομικό πλύσιμο ρούχων !!

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα easywash και πλύνετε μόνοι σας ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και άλλα είδη ιματισμού ταχύτατα και πάνω απ’ όλα άκρως οικονομικά. Η ταχύτητα πλυσίματος ρούχων στα easywash ξεπερνάει κάθε προσδοκία! Μπορείτε να απολαύσετε καθαρά ρούχα σε 25-35 λεπτά!

Πριν ξεκινήσετε την πλύση στα αυτόματα πλυντήρια με κερματοδέκτη, συμβουλευτείτε τις οδηγίες που βρίσκονται πάνω στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης και στον τοίχο.

Βήμα 1: Για να πλύνετε τα ρούχα σας ξεχωρίστε τα ανάλογα με το χρώμα, λευκά, έντονα χρωματιστά και σκούρα χρώματα.

Βήμα 2: Επιλέξτε το πλυντήριο που θα πλύνετε ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού.

Πριν τοποθετήσετε τα ρούχα μέσα στο πλυντήριο πρέπει πρώτα να τα ξεδιπλώσετε και να τα βάλετε μέσα στον κάδο ανοικτά. Μην παραγεμίζετε το πλυντήριο. Πρέπει πάντα να υπάρχει κενός χώρος για να πλυθούν τα ρούχα σωστά.

Βήμα 3: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας απορρυπαντικό και μαλακτικό ή να προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα. Χρησιμοποιήστε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Για το πλύσιμο ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ & ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ προτείνεται να χρησιμοποιείτε υγρό απορρυπαντικό. Τα απορρυπαντικά σε σκόνη πιθανόν να αφήσουν στίγματα.

Βήμα 4:Τοποθετήστε τα κέρματα στον κερματοδέκτη. Εάν δεν έχετε κέρματα μαζί σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα μετατροπής χαρτονομισμάτων που θα βρείτε στο κατάστημα.

Βήμα 5: Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης. Συμβουλευτείτε τις ετικέτες στα ρούχα σας, και τις οδηγίες του πλυντηρίου και του απορρυπαντικού για τις θερμοκρασίες πλύσης.

Ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  για να πλύνετε μόνοι σας ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και ιματισμό, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!!!!