Διαμερίσματα τύπου Airbnb? Οικονομικό πλύσιμο σεντονιών και πετσετών στα easywash Self Service Laundry

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα διαμερίσματα και ακίνητα διατίθενται για βραχυχρόνια μίσθωση τύπου Airbnb σε όλη την περιφέρεια της Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά στις μεγάλες πόλεις, η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, και ανάλογα αυξημένες είναι φυσικά και οι ανάγκες για τον καθαρισμό των σεντονιών και πετσετών των συχνών και αλλεπάλληλων κρατήσεων.

Η επαγγελματική λύση για το οικονομικό πλύσιμο σεντονιών και πετσετών για τα διαμερίσματα Airbnb είναι τα καταστήματα easywash Self Service Laundry με τα κορυφαία αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων Maytag Commercial και Dexter Laundry.

Σε κάθε μας κατάστημα Self Service Laundry διαθέτουμε αρκετά μηχανήματα και έχετε την δυνατότητα να βάλετε ταυτόχρονα πολλές πλύσεις, και να πλύνετε μεγάλες ποσότητες ιματισμού εύκολα και οικονομικά, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Σε 1 περίπου ώρα μπορείτε έχετε πλυμένα και στεγνά όλα τα σεντόνια και τις πετσέτες που έχετε για πλύσιμο.

Ειδικά όσον αφορά το στέγνωμα των πετσετών, μέσα σε 40’ είναι στεγνές και αφράτες, μοσχοβολούν καθαριότητα και δεν χρειάζονται σιδέρωμα. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένα καλό δίπλωμα αμέσως μόλις τις βγάλετε από το στεγνωτήριο στον ειδικό πάγκο που υπάρχει στο κατάστημα, και είναι έτοιμες!

Επίσης, τα περισσότερα καταστήματα διαθέτουν και μεγάλα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια 18kg τα οποία είναι ιδανικά για υπέρδιπλα παπλώματα, κουβερλί, ριχτάρια, κουρτίνες κτλ.

Με ένα δίκτυο 67 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, από τα οποία τα 43 καταστήματα βρίσκονται στην Αττική, 5 στην Θεσσαλονίκη και 3 στην Πάτρα, και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ – κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες – κάποιο πιθανά είναι κοντά σας και μπορεί να σας εξυπηρετήσει.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα για κάθε σας ανάγκη σχετικά με το επαγγελματικό πλύσιμο και στέγνωμα σεντονιών και πετσετών για το Airbnb σας .