Ανακαλύψτε την απόδοση του ολοκληρωμένου συστήματος των αμερικάνικων επαγγελματικών πλυντηρίων & στεγνωτηρίων Maytag Commercial & Dexter Laundry

Γνωρίζετε ότι το κέρδος της επιχείρησής σας βασίζεται και στην ποιότητα και την απόδοση του επαγγελματικού εξοπλισμού σας?

Η επένδυση στην αγορά του κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, πραγματικά μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα στην αποδοτικότητα της επιχείρησής σας και να μειώσει ουσιαστικά και μακροπρόθεσμα τα λειτουργικά σας έξοδα.

Τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων Maytag Commercial και Dexter Laundry συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και σχεδιασμό και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην καθημερινή συνεχή χρήση.

Είναι κατασκευασμένα για να λειτουργούν αυτόνομα αλλά και μαζί ως ολοκληρωμένο σύστημα πλυντηρίου – στεγνωτηρίου και παρέχουν υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και χρημάτων.

Σημαντικό επίσης είναι ότι είναι ιδιαίτερα απλά και εύκολα στην χρήση, και εγγυώνται γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα. Κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, τα αμερικάνικα επαγγελματικά μας πλυντήρια μειώνουν την κατανάλωση νερού και αφαιρώντας την υγρασία στο πλυντήριο, τα ρούχα απαιτούν πολύ λιγότερο χρόνο στο στεγνωτήριο, γεγονός που μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

Με την γρήγορη ταχύτητα στυψίματος η διαδικασία του στεγνώματος ξεκινά στο πλυντήριο για να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα ή αέριο) και να ελαχιστοποιηθεί στη συνέχεια ο χρόνος στεγνώματος. Έτσι, όχι μόνο ωφελείται το περιβάλλον, αλλά και ο λογαριασμός της ενέργειας της επιχείρησής σας.

Κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Αμερική και διαθέτουν εγγύηση 5 χρόνων στα ανταλλακτικά τους. Παράλληλα, η easywash – Active Commercial Systems ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιριών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, παρέχει αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη και διαθέτει αποθήκη με stock ανταλλακτικών διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Αξίζει να λάβετε υπόψη σας ότι, η αντικατάσταση του παλιού εξοπλισμού με νέο εξοπλισμό μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τα λειτουργικά σας έξοδα, να μειώσετε το κόστος συντήρησης, να αξιοποιήσετε πιθανώς νέες ευκαιρίες εσόδων και να διατηρήσετε την ικανοποίηση των πελατών σε υψηλά επίπεδα.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων  και στεγνωτήρια Maytag Commercial και Dexter Laundry  αποτελούν την σίγουρη επιλογή για εγγυημένη αποδοτικότητα σε κάθε επιχείρηση με αυξημένες ανάγκες καθαρισμού ιματισμού, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εταιρείες διαχείρισης καταλυμάτων τύπου  Airbnb, camping, spa, κομμωτήρια, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας, ιδιωτικές κλινικές, μονάδες ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας (στρατόπεδα), φοιτητικές εστίες, εστιατόρια-catering, εταιρείες καθαρισμού και καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό  και να σας στείλουμε την προσφορά μας.