Πλεονεκτήματα easywash με τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry με τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα είναι η λύση σε ότι αφορά τη μπουγάδα σας!

Οικονομικό πλύσιμο ρούχων: το πλύσιμο ρούχων στα επαγγελματικά πλυντήρια γίνεται οικονομικό γιατί μπορείτε να πλύνετε από 3€ και να στεγνώσετε από 1€.

Γρήγορο πλύσιμο ρούχων: τα επαγγελματικά πλυντήρια πλένουν με έτοιμο ζεστό νερό! Δεν χρειάζεται να περιμένετε, έτσι σε μισή ώρα έχετε καθαρά ρούχα!

Γρήγορο στέγνωμα ρούχων: Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε πλέον με την απλώστρα μέσα στο σπίτι και το άπλωμα των ρούχων στο μπαλκόνι ή την ταράτσα! Σε 20-40 λεπτά, ανάλογα το ύφασμα, έχετε στεγνά ρούχα. Και το καλύτερο; δε χρειάζεται να σιδερώσετε.

Απίστευτα βολικό ωράριο: τα κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια είναι ανοικτά καθημερινά και σαββατοκύριακα και αργίες 365 ημέρες το χρόνο.

Στα καταστήματα υπάρχει επίσης αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού όπου μπορείτε να προμηθευτείτε απορρυπαντικό, μαλακτικό, μαντηλάκια στεγνωτηρίου και χρωμοπαγίδες.

Μη χάνετε χρόνο, ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και ιματισμό, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!!!!