Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα είναι η λύση σε ότι αφορά τη μπουγάδα σας! Για οικονομικό και γρήγορο πλύσιμο ρούχων, ελάτε στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Αθήνα, easywash Self Service Laundry! Αναρωτιέστε ακόμα ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Οικονομικό πλύσιμο ρούχων: το πλύσιμο ρούχων στα επαγγελματικά πλυντήρια γίνεται ακόμη πιο οικονομικό και από το πλύσιμο ρούχων στο σπίτι σας.

Γρήγορο πλύσιμο ρούχων: στα πλυντήρια για το κοινό Αθήνα, το πλύσιμο ρούχων διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά γιατί τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό! Σε μισή ώρα έχετε καθαρά ρούχα! Μπορείτε να πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, κουρτίνες και άλλα είδη ιματισμού.

Γρήγορο στέγνωμα ρούχων: σε 20-40 λεπτά έχετε στεγνά έτοιμα ρούχα που μπαίνουν κατευθείαν στη ντουλάπα σας. Το καλύτερο; Με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια τα ρούχα δε χρειάζονται σιδέρωμα! Μόλις τελειώσει το στεγνωτήριο, διπλώνετε τα ρούχα και είναι έτοιμα για να τοποθετηθούν στη ντουλάπα!

Βολικό ωράριο: τα πλυντήρια Self Service Αθήνα είναι ανοικτά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ καθημερινά και σαββατοκύριακα και αργίες 365 ημέρες το χρόνο.

Μεγάλη χωρητικότητα κάδων πλυντηρίων και στεγνωτηρίων: Πλένετε μεγάλες ποσότητες ρούχων, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, όπως παπλώματα και κουβέρτες. Επίσης μπορείτε να πλύνετε ή να στεγνώσετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα!

Στα πλυντήρια με κέρμα Αθήνα υπάρχει επίσης αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού όπου μπορείτε να προμηθευτείτε απορρυπαντικό, μαλακτικό, μαντηλάκια στεγνωτηρίου και χρωμοπαγίδες.

Επιπλέον, για τη διευκόλυνση  σας, στα self service laundry Αθήνα θα βρείτε μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα!

Μη χάνετε χρόνο, ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash στην Αθήνα και πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και ιματισμό, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!!!!