Το πλύσιμο ρούχων γίνεται εύκολα, γρήγορα μα πάνω απ’ όλα οικονομικά στα πλυντήρια για το κοινό, easywash Self Service Laundry, σε όλη την Ελλάδα. Απλά ακολουθείτε τα βήματα και έχετε καθαρά και στεγνά ρούχα χωρίς κόπο, και κυρίως γρήγορα!!

 1. Διαλέγετε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα χρησιμοποιήσετε ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων που θέλετε να πλύνετε.
 2. Στα πλυντήρια self service, μπορείτε να προμηθευτείτε απορρυπαντικό και μαλακτικό από τον αυτόματο πωλητή, σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας.
 3. Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση.
 4. Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρετε τη μπουγάδα σας σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχετε για να στεγνώσετε.
 5. Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.
 6. Διπλώνετε το ρουχισμό σας. Είστε έτοιμοι!

Με αυτά τα 6 απλά βήματα έχετε καθαρά και στεγνά ρούχα σε λίγη ώρα. Ποια είναι, όμως τα πλεονεκτήματα των καταστημάτων easywash Self Service Laundry;

 • Πλένετε και στεγνώνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες γρήγορα σε μία μόνο ώρα!
 • Στα πλυντήρια με κέρμα μετά από την πλύση δε χρειάζεται να σιδερώσετε τα ρούχα σας, αρκεί να τα διπλώσετε και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα!
 • Σε πολλά καταστήματα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
 • Μπορείτε να surfάρετε όση ώρα περιμένετε τη μπουγάδα σας.
 • Η easywash Self Service Laundry σας παρέχει οικονομικό πλύσιμο ρούχων και οικονομικό στέγνωμα ρούχων!

Δείτε το πλησιέστερο κατάστημα σας σε Αθήνα-Αττική, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες,  και ελάτε να πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.