Τα easywash σας δίνουν απίστευτη ευκολία, και σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα! Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε ταυτόχρονα κουβέρτες παπλώματα και μπουγάδες. Για το πλύσιμο κουβέρτας, χρειάζεστε πλυντήρια και στεγνωτήρια με μεγάλη χωρητικότητα κάδου, τα οποία θα τα βρείτε στα αυτόματα επαγγελματικά πλυντήρια.

Οι παρακάτω συμβουλές για πλύσιμο κουβέρτας θα σας βοηθήσουν να έχετε αποτελεσματικό καθάρισμα κουβέρτας:

  1. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή, οι οποίες αναγράφονται πάνω στην ετικέτα της κουβέρτας.
  2. Στα easywash υπάρχουν μεγάλα πλυντήρια, όπου μπορείτε να πλύνετε 1 με 2 κουβέρτες μαζί. Να θυμάστε ότι για να πλυθούν αποτελεσματικά θα πρέπει να μετρήσετε εσωτερικά του κάδου ‘να υπάρχει κενό μιας παλάμης’.
  3. Ανάλογα με το είδος κουβέρτας επιλέγετε πρόγραμμα πλύσης.
  4. Για το στέγνωμα κουβέρτας, χρησιμοποιήστε μεγάλης χωρητικότητας στεγνωτήριο.

Με την πάροδο του χρόνου καταλαβαίνετε την ποιότητα της φλις κουβέρτας αν είναι υψηλής ή χαμηλής. Η χαμηλής ποιότητας φλις κουβέρτα, χάνει τη μαλακή της αίσθηση, ενώ η υψηλής ποιότητας παραμένει μαλακή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με τα παρακάτω μικρά μυστικά, θα μπορέσετε να κρατήσετε τις φλις κουβέρτες σας μαλακότερες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  1. Χρησιμοποιήστε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού, και τοποθετήστε την κουβέρτα στο πλυντήριο ρούχων.
  2. Προσθέστε μαλακτικό.
  3. Πλύνετε με κρύο νερό.
  4. Μετά το πλύσιμο, απλώστε την κουβέρτα. Καλό είναι για το συγκεκριμένο είδος κουβέρτας, να αποφύγετε τη χρήση του στεγνωτηρίου.

Στα easywash Self Service Laundry έχετε γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο κουβέρτας. Σε λιγότερο από μία ώρα πλένετε και στεγνώνετε ρούχα και κουβέρτες. Δεν χρειάζεται πλέον, να σκέφτεστε «πως πλένω την κουβέρτα».

Μη χάνετε χρόνο, ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και ιματισμό, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!!!!