Για οικονομικό πλύσιμο παπλώματος επισκεφτείτε  ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry-πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Αθήνα.

H θερμοκρασία κατεβαίνει και έτσι μεγαλώνει σιγά σιγά η ανάγκη μας να κατεβάσουμε τα παπλώματα από τις ντουλάπες μας και να τα τοποθετήσουμε καθαρά στο κρεβάτι.

Σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry-πλυντήρια για το κοινό Αθήνα έχετε γρήγορο πλύσιμο παπλώματος. Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε το πάπλωμα σας μέσα σε μία μόνο ώρα!

Για το πλύσιμο παπλώματος, χρειάζεστε πλυντήρια μεγάλης χωρητικότητας κάδου, ώστε να μπορούν να πλυθούν σωστά και καλά.

Στα οικιακά πλυντήρια ρούχων με μικρή χωρητικότητα κάδου, δεν μπορεί το πάπλωμα να στριφογυρίσει με αποτέλεσμα να μην πλένεται καλά.

Για το στέγνωμα του παπλώματος στο σπίτι απαιτείται πολύς χρόνος μέχρι να στεγνώσει εντελώς, που κατά τη διάρκεια στεγνώματος του υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθεί μούχλα και το πάπλωμα να μη μυρίζει ωραία.

Η διαδικασία στα easywash- πλυντήρια self service Αθήνα είναι εύκολη ακολουθώντας τα βήματα που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα.

Στο κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, ώστε να προμηθευτείτε σε περίπτωση που δεν έχετε δικό σας απορρυπαντικό.

Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές για πλύσιμο παπλώματος, καθαρίζετε αποτελεσματικά το πάπλωμα σας:

  • Για το πλύσιμο παπλώματος στα πλυντήρια με κέρμα Αθήνα επιλέξτε ένα ήπιο πρόγραμμα πλύσης, 40 βαθμών κελσίου.
  • Σε περίπτωση που είναι πουπουλένιο το πάπλωμα σας, όταν βγει από το πλυντήριο, ενδέχεται να είναι πιο σκούρο, λόγω των βρεγμένων πούπουλων. Όταν στεγνώσει όμως, θα επανέλθει το χρώμα του κανονικά.
  • Για το στέγνωμα παπλώματος, χρησιμοποιήστε στεγνωτήριο μεγάλης χωρητικότητας, που θα βρείτε σε κατάστημα easywash Self Service Laundry.

Μη χάνετε χρόνο, ανακαλύψτε τα καταστήματα easywash σε Κουκάκι, Παγκράτι, Πλάκα, Κυψέλη, Αθήνα, Πλατεία Αμερικής, Ζωγράφου 1, Ζωγράφου 2, Πειραιά καθώς και τα 2 νέα καταστήματα Ηλιουπόλεως 64, Νέος Κόσμος και Σπύρου Μερκούρη 52, Παγκράτι και πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και ιματισμό, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!!!!