Πλύσιμο παπλώματος στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης

Για οικονομικό πλύσιμο παπλώματος επισκεφτείτε  ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry  με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό.

H θερμοκρασία ανεβαίνει κι όσο πλησιάζουμε το καλοκαίρι, μεγαλώνει η ανάγκη μας να βγάλουμε πια τα παπλώματα και να τα αποθηκεύσουμε, σίγουρα καθαρά, στις ντουλάπες μας.

Σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry έχετε γρήγορο πλύσιμο παπλώματος. Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε το πάπλωμα σας μέσα σε μία μόνο ώρα!

Για το πλύσιμο παπλώματος, χρειάζεστε πλυντήρια μεγάλης χωρητικότητας κάδου, ώστε να μπορούν να πλυθούν σωστά και καλά.

Στα οικιακά πλυντήρια ρούχων με μικρή χωρητικότητα κάδου, δεν μπορεί το πάπλωμα να στριφογυρίσει με αποτέλεσμα να μην πλένεται καλά.

Για το στέγνωμα του παπλώματος στο σπίτι απαιτείται πολύς χρόνος μέχρι να στεγνώσει εντελώς, που κατά τη διάρκεια στεγνώματος του υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθεί μούχλα και το πάπλωμα να μη μυρίζει ωραία.

Η διαδικασία στα easywash Self Service Laundry είναι εύκολη ακολουθώντας τα βήματα που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα.

Στο κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, ώστε να προμηθευτείτε σε περίπτωση που δεν έχετε δικό σας απορρυπαντικό.

Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές για πλύσιμο παπλώματος, καθαρίζετε αποτελεσματικά το πάπλωμα σας:

  1. Για το πλύσιμο παπλώματος στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης επιλέξτε ένα ήπιο πρόγραμμα πλύσης, 40 βαθμών κελσίου.
  2. Σε περίπτωση που είναι πουπουλένιο το πάπλωμα σας, όταν βγει από το πλυντήριο, ενδέχεται να είναι πιο σκούρο, λόγω των βρεγμένων πούπουλων. Όταν στεγνώσει όμως, θα επανέλθει το χρώμα του κανονικά.
  3. Για το στέγνωμα παπλώματος, χρησιμοποιήστε στεγνωτήριο μεγάλης χωρητικότητας, που θα βρείτε σε κατάστημα easywash Self Service Laundry.

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash σε Αττική, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  για να πλύνετε μόνοι σας ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και ιματισμό, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!!!!