Στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash Self Service Laundry, με επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα, απολαμβάνετε γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο ρούχων και ιματισμού εύκολα και απλά.

Στα πλυντήρια self service μπορείτε να βάλετε έως και 5 μπουγάδες ταυτόχρονα και σε 1 ώρα έχετε καθαρά και στεγνά ρούχα έτοιμα για την ντουλάπα σας.

Φύγατε για τις διακοπές των Χριστουγέννων, χαλαρώσατε και τώρα γυρίσατε πίσω στην καθημερινότητα. Στην προσπάθεια σας να προσαρμοστείτε, προστίθεται και το άγχος για το ατελείωτο πλύσιμο ρούχων και στέγνωμα. Και ειδικά για το πλύσιμο ρούχων, το άγχος διπλασιάζεται, διότι χρειάζεστε αρκετές ώρες, ανάλογα τον κύκλο πλύσης.

Στα καταστήματα easywash ακολουθώντας 5 απλά βήματα, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας εύκολα σε λιγότερο από 1 ώρα, ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό.

  1. Στα πλυντήρια self service, επιλέγετε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσετε
  2. Στα πλυντήρια για το κοινό υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας απορρυπαντικό.
  3. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  4. Μετά το τέλος της πλύσης, μεταφέρετε τα ρούχα ή τον ιματισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη.
  5. Πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για να στεγνώσετε τα ρούχα σας.

Επισκεφτείτε τα πλησιέστερα πλυντήρια με κέρμα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και απολαύστε γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο ρούχων αλλά και αποτελεσματικό πλύσιμο ρούχων και μάσκας προσώπου !!