Και όμως το πλύσιμο των ρούχων δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση όσο μπορεί να φαντάζεσαι ως νέος φοιτητής! Στα καταστήματα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα easywash Self Service Laundry, το πλύσιμο των ρούχων γίνεται πραγματικά εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά.

Για πολλούς φοιτητές το πλύσιμο ρούχων ίσως είναι μια νέα πρωτόγνωρη εμπειρία, ιδίως αν μένουν μόνοι τους για πρώτη φορά. Από τη μια απολαμβάνουν την ανέμελη φοιτητική ζωή, αλλά από την άλλη έχουν τις ανάλογες ευθύνες της φροντίδας του εαυτού τους.

Στα καταστήματα easywash, η διαδικασία είναι πολύ απλή χάρη στα αυτόματα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα.

Ακολουθώντας τα βήματα στις οδηγίες χρήσης, σε 1 ώρα όλα σου τα ρούχα θα είναι πλυμένα και στεγνά, έτοιμα να τα χαρείς. Και το καλύτερο? Τα περισσότερα ρούχα δεν χρειάζονται καν σιδέρωμα. Αμέσως μετά το στεγνωτήριο, τα διπλώνεις όμορφα στον ειδικό πάγκο που υπάρχει στο κατάστημα, τα τακτοποιείς στην ντουλάπα και είσαι έτοιμος να απολαύσεις τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο σου.

Και ορισμένες συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια:

  • Ξεχώρισε τα ρούχα σου σύμφωνα με το χρώμα τους και την ύφανσή τους – ανοιχτόχρωμα, σκουρόχρωμα, ευαίσθητα, σεντόνια και πετσέτες, ώστε να μπορούν να πλυθούν στο κατάλληλο πρόγραμμα και στην κατάλληλη θερμοκρασία.
  • Κοίταξε τις ετικέτες των ρούχων για να είσαι σίγουρος ότι επέλεξες το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης.
  • Αν τα ρούχα σου θέλουν ένα απλό φρεσκάρισμα προτίμησε τις χαμηλές θερμοκρασίες (30-40οC) – είναι η πιο ασφαλής επιλογή!
  • Μπορείς να αφαιρέσεις εύκολα τους λεκέδες από τα ρούχα σου, βάζοντας πριν το πλύσιμο τοπικά πάνω στο λεκέ λίγο ταλκ ή απορρυπαντικό πιάτων.
  • Τα ευαίσθητα ρούχα μπορείς να τα βάλεις σε ένα διχτάκι για να τα προστατέψεις κατά την πλύση.
  • Η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού κάνει πραγματικά θαύματα στο πλύσιμο. Ακολούθησε ακριβώς τις οδηγίες που αναγράφονται στα προϊόντα και μην βάζεις παραπάνω από το προβλεπόμενο.
  • Το υγρό απορρυπαντικό ή η κάψουλα διαλύονται καλύτερα κατά την πλύση, σε σχέση με την σκόνη που μπορεί να αφήσει άσπρα στίγματα στα ρούχα.

Και όση ώρα περιμένεις απολαμβάνεις ατελείωτο surfing με δωρεάν wi-fi!

Το πλύσιμο των ρούχων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο και οικονομικό!

Βρες το πιο κοντινό σου κατάστημα ΕΔΩ.

Σε περιμένουμε στα καταστήματα easywash Self Service Laundry για μια νέα σύγχρονη εμπειρία στο πλύσιμο των ρούχων σου!