Σε ένα κατάστημα easywash, πλυντήρια self service Αθήνα–πλένετε και στεγνώνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και άλλα είδη ιματισμού εύκολα, οικονομικά και γρήγορα.

Φύγατε για τις καλοκαιρινές διακοπές σας και τώρα έχετε γυρίσει πίσω στην καθημερινότητα. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε και το άγχος για το ατελείωτο πλύσιμο ρούχων και στέγνωμα, στην προσπάθεια σας να προσαρμοστείτε στην καθημερινή ρουτίνα.

Το πλύσιμο ρούχων με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και το στέγνωμα τους με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κερματοδέκτη γίνεται οικονομικά και γρήγορα, στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Αθήνα.

Μην σκέφτεστε που να πάτε μετά τις διακοπές σας για οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα , οι παρακάτω λόγοι θα σας πείσουν να επισκεφτείτε ένα κατάστημα easywash για οικονομικό και γρήγορο πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα:

  1. Πολύ γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων στα πλυντήρια για το κοινό Αθήνα. Σε λιγότερο από μία ώρα έχετε στεγνά και καθαρά ρούχα!
  2. Το πλύσιμο των ρούχων γίνεται εύκολο, με τις οδηγίες χρήσης να βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια.
  3. Οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα και οικονομικό στέγνωμα! Πλένετε τη μπουγάδα σας από 3€ και στεγνώνετε από 1€!!
  4. Μα πάνω απ’ όλα τα ρούχα σας δεν χρειάζονται σιδέρωμα!! Με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων το σιδέρωμα των ρούχων είναι παρελθόν!
  5. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων Αθήνα easywash, διαθέτουν αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  6. Και φυσικά διαθέτουν Wi-Fi για να μπορείτε να surfάρετε όση ώρα περιμένετε!

Σε λιγότερο από μια ώρα τα ρούχα σας θα είναι έτοιμα, και αν έχετε περισσότερες από 1 μπουγάδες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς στα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα μπορείτε να πλύνετε ή να στεγνώσετε ταυτόχρονα έως και 5 μπουγάδες!

Βρείτε το πλησιέστερο σας κατάστημα και ζήστε από κοντά την εμπειρία easywash. Οικονομία, ταχύτητα, ευκολία στο πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων στην Αθήνα!