Επισκεφθείτε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry –πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης κοντά μου και πλύντε και στεγνώστε τα ρούχα σας σε λιγότερο από μία μόνο ώρα ακόμα και στις διακοπές σας!

Ετοιμαστήκατε για τις καλοκαιρινές διακοπές και φτιάξατε τις βαλίτσες σας. Πήρατε αρκετά ρούχα ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τι θα φοράτε κάθε μέρα. Και τώρα το μόνο που σκέφτεστε είναι που θα πλύνω τα ρούχα μου στις διακοπές, υπάρχει άραγε self service laundry κοντά μου;

Κι όμως υπάρχουν! Το πλύσιμο ρούχων με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη είναι η εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας.

Μην σκέφτεστε σε ποια πλυντήρια self service κοντά μου να πάω για γρήγορο πλύσιμο ρούχων. Δείτε τα απλά βήματα και επισκεφτείτε τα καταστήματα easywash για το πλύσιμο ρούχων:

Βήμα 1: Ξεχωρίστε τα ρούχα σας ανάλογα με το χρώμα, λευκά, έντονα χρωματιστά και σκούρα χρώματα. Επίσης πρέπει να κλείσετε τα φερμουάρ από μπλούζες και παντελόνια, και να αδειάσετε τις τσέπες.

Βήμα 2: Επιλέξτε το πλυντήριο που θα πλύνετε ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού. Μην παραγεμίζετε το πλυντήριο. Πρέπει πάντα να υπάρχει κενός χώρος για να μπορέσουν τα ρούχα να πλυθούν σωστά.

Βήμα 3: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας ή να προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 4: Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης. Συμβουλευτείτε τις ετικέτες στα ρούχα σας, και τις οδηγίες του πλυντηρίου και του απορρυπαντικού για τις θερμοκρασίες πλύσης.

Δεν χρειάζεται να αγχωθείτε με ρούχα που χρειάζονται πλύσιμο στις καλοκαιρινές διακοπές και να αναρωτιέστε πως θα βρω πλυντήρια για το κοινό κοντά μου. Τα καταστήματα easywash με τα πλυντήρια self service είναι συνώνυμα του εύκολου πλυσίματος! Επισκεφτείτε το κατάστημα easywash σε Αττική, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  για να πλύνετε μόνοι σας ρούχα και ιματισμό, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!!!!