Στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Αθήνα easywash Self Service Laundry ακολουθώντας 5 απλά βήματα, οι φοιτητές πλένουν και στεγνώνουν μόνοι τους εύκολα σε λιγότερο από 1 ώρα, ρούχα, πετσέτες, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό.

  1. Στα πλυντήρια self service Αθήνα, οι φοιτητές επιλέγουν ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσουν.
  2. Στα πλυντήρια για το κοινό Αθήνα υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, σε περίπτωση που δεν έχουν μαζί τους απορρυπαντικό.
  3. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  4. Μετά το τέλος της πλύσης, οι φοιτητές μεταφέρουν τα ρούχα ή τον ιματισμό τους με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη.
  5. Πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για να στεγνώσουν τα ρούχα τους.

Αρχίζει η νέα φοιτητική χρονιά και στην προσπάθεια προσαρμογής στα νέα δεδομένα ως φοιτητής, δεν χρειάζεται να προσθέσουν και το άγχος για το πλύσιμο των ρούχων.

Το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα γίνεται εύκολα, γρήγορα μα πάνω απ’ όλα οικονομικά σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνα.

  • Πλένεις και στεγνώνεις ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες γρήγορα σε μία μόνο ώρα!
  • Με τα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη μετά από την πλύση δε χρειάζεται να σιδερώσεις, αρκεί να τα διπλώσεις και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα!
  • Σε κάθε κατάστημα easywash Αθήνα υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  • Μπορείς να surfάρεις όση ώρα περιμένεις τη μπουγάδα σου.
  • Η easywash Self Service Laundry Αθήνα σου παρέχει και οικονομικό πλύσιμο ρούχων και οικονομικό στέγνωμα ρούχων!

Δες το πλησιέστερο κατάστημα στην Αθήνα και μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη!