Ο Σεπτέμβριος φτάνει στο τέλος του, ο καιρός έχει δροσίσει ευχάριστα και σιγά σιγά θα χρειαστεί να προετοιμάσουμε και να τακτοποιήσουμε τις ντουλάπες μας με τα χειμωνιάτικα ρούχα μας. Μόνο που το σκέφτεστε… θέλετε να γυρίσει πίσω το καλοκαίρι και η ξεγνοιασιά του!

Παρόλα αυτά όμως, υπάρχει και η θετική οπτική και τα επαγγελματικά πλυντήρια για το κοινό easywash Self Service Laundry μπορούν να σας λύσουν τα χέρια! Εξοπλιστείτε με καλή διάθεση, και οργανώστε τις δουλειές σας σε μικρά και απλά βήματα, ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί εύκολα και γρήγορα και να μην ταλαιπωρείστε αναβάλλοντάς το κάθε μέρα.

Αρχικά, θα χρειαστεί να ξεχωρίσετε ποια από τα ρούχα σας χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα πριν τα αποθηκεύσετε στις ειδικές θήκες. Είναι σημαντικό τα ρούχα που αποθηκεύουμε να είναι καθαρά, τόσο για την διατήρησή της καλής τους κατάστασης όσο και για να τα έχουμε έτοιμα όταν θα τα ξαναχρειαστούμε την άνοιξη. Το ίδιο ισχύει και για τα ριχτάρια, τα τραπεζομάντηλα και τις κουρτίνες του σπιτιού, όλα χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα όταν αλλάζει η εποχή.

Στη συνέχεια, μπορούμε να επισκεφτούμε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry κοντά μας την ώρα που είναι βολική για μας –τα περισσότερα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ και τα ΣΚ και τις αργίες! – και μέσα σε 1 μόνο ώρα να έχουμε όλο μας το ρουχισμό, τα ριχτάρια, τις κουρτίνες φρεσκοπλυμένα και στεγνωμένα έτοιμα για τακτοποίηση.

Η διαδικασία του πλυσίματος ρούχων στα καταστήματα easywash με πλυντήρια self service, είναι ιδιαίτερα οικονομική, εύκολη και πολύ γρήγορη, αφού υπάρχουν αρκετά μηχανήματα και μπορούμε να βάλουμε ταυτόχρονα πολλές μπουγάδες. Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δικό μας απορρυπαντικό και μαλακτικό ή να αγοράσουμε από το κατάστημα. Υπάρχει και ειδικό μηχάνημα που μετατρέπει χαρτονομίσματα των 5 € και 10 € σε κέρματα.

  • Οι οδηγίες λειτουργίας των μηχανημάτων είναι πολύ απλές, απλά επιλέγεις το πρόγραμμα ανάλογα την ύφανση των ρούχων, ρίχνεις το απορρυπαντικό και τα αντίστοιχα κέρματα και σε μισή ώρα έχει ολοκληρωθεί η πλύση.
  • Στη συνέχεια τοποθετείτε τα πλυμένα ρούχα σας στο μηχάνημα του στεγνωτηρίου και ανάλογα επιλέγετε τον χρόνο που χρειάζονται τα ρούχα σας για να στεγνώσουν.
  • Σε λίγα λεπτά τα ρούχα σας είναι έτοιμα, μοσχοβολούν επαγγελματική καθαριότητα και δεν χρειάζονται ούτε σιδέρωμα, αφού μετά το στεγνωτήριο βγαίνουν αφράτα και ατσαλάκωτα!

Ζήστε μια νέα σύγχρονη εμπειρία στο πλύσιμο και στο στέγνωμα των ρούχων σας στα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα easywash και υποδεχθείτε τον χειμώνα πανέτοιμοι!