Προετοιμαστείτε για τις ημέρες του Πάσχα εύκολα, γρήγορα & οικονομικά στα easywash Self Service Laundry!

Η άνοιξη είναι εδώ! Οι μέρες του Πάσχα πλησιάζουν και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει! Όλοι θέλουμε να φρεσκάρουμε τα ρούχα μας και να προετοιμάσουμε το σπίτι μας για τις γιορτινές αυτές ημέρες!

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry με τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό, μπορούν να σας λύσουν τα χέρια, μιας και με μία επίσκεψη σε αυτά, μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε όλα σας τα ρούχα και όλο τον ιματισμό του σπιτιού – τα τραπεζομάντηλα, τα ριχτάρια , τις κουρτίνες, τα παπλώματα, τις κουβέρτεςγρήγορα, εύκολα και οικονομικά!

Μόνο με 3 ευρώ, στο 10κιλο αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο

  • μπορείτε να πλύνετε όλα σας τα ρούχα, τις πετσέτες, τα σεντόνια

Μόνο με 6 ευρώ, στο γίγας 18κιλο επαγγελματικό πλυντήριο

  • μπορείτε να πλύνετε όλα σας τα παπλώματα, τις κουβέρτες, τα ριχτάρια, τις κουρτίνες κτλ.

Αν θέλετε μπορείτε να φέρετε τα δικά σας απορρυπαντικά ή να αγοράσετε συσκευασίες 1 δόσης από τον αυτόματο πωλητή του καταστήματος με 0,50€.

Και με διάρκεια πλύσης μόνο 25’-30’, μέσα σε μισή ώρα όλα σας τα ρούχα θα μοσχοβολούν επαγγελματική καθαριότητα. Επίσης, αφού τα καταστήματά μας διαθέτουν αρκετά μηχανήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα περισσότερα πλυντήρια και να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο!

Στη συνέχεια για το στέγνωμα,  θα χρειαστείτε περίπου 2-4 ευρώ και γύρω στα 20’-40’ από τον χρόνο σας ανάλογα την ποσότητα και την ύφανση των ρούχων.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η πιο οικονομική και γρήγορη λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας είναι τα καταστήματα easywash Self Service Laundry!

Σε όλα τα μηχανήματα υπάρχουν πολύ απλές και κατανοητές οδηγίες για κάθε σας βήμα, και η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ εύκολη! Εάν δεν έχετε κέρματα, μην ανησυχείτε, υπάρχει μηχάνημα μετατροπής χαρτονομισμάτων των 10€ και 5€ σε κέρματα.

Και το διευρυμένο ωράριο της καθημερινής λειτουργίας τους από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ – και τα ΣΚ και τις Αργίες – θα σας βολέψει πολύ για να βάλετε το easywash στο πρόγραμμά σας!

Παράλληλα, όσο περιμένετε στο κατάστημα, υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν Wifi για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα και εποικοδομητικά!

Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε με λίγα λόγια την εμπειρία σας στο Google του καταστήματος και να μας αξιολογήσετε με τα ανάλογα αστεράκια⭐️!

Καλές πασχαλινές ετοιμασίες! 🐰🌼🎀

Σας περιμένουμε!

Εντοπίστε το πιο κοντινό σας κατάστημα easywash ΕΔΩ!