Πως να ξεχωρίσω τα ρούχα για πλύσιμο ανάλογα με το χρώμα

Για γρήγορο πλύσιμο ρούχων, αλλά και γρήγορο στέγνωμα ρούχων η πιο εύκολη λύση είναι τα easywash Self Service Laundry, πλυντήρια για το κοινό. Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε ρούχα, παπλώματα και ιματισμό σε λιγότερο από μία ώρα και με απίστευτη ευκολία. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων και ιματισμού.

  1. Διαλέξτε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχετε.
  2. Μπορείτε να προμηθευτείτε μαλακτικό και απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή, ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας.
  3. Πάνω στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων καθώς επίσης και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση των ρούχων στα πλυντήρια με κέρμα, μεταφέρετε τη μπουγάδα σας στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα, αναλόγως της ποσότητας των ρούχων που έχετε.
  5. Ακολούθησε τις οδηγίες, που είναι πάνω στα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  6. Όταν ολοκληρωθεί το στέγνωμα των ρούχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάγκο ώστε να διπλώσετε όλα σας τα ρούχα. Το εκπληκτικό είναι ότι με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δεν χρειάζεται να σιδερώσετε τα ρούχα σας. Απλά διπλώστε τα!!

Πως όμως ξεχωρίζουμε τα ρούχα μας σύμφωνα με το χρώμα τους ώστε να πλυθούν σωστά και αποτελεσματικά όλα μας τα ρούχα; Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές μας:

Οργανώστε τα ρούχα ανά χρώμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η διαλογή ρούχων πριν την πλύση ξεκινά χωρίζοντας τα λευκά ρούχα από τα σκούρα. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι πρέπει να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο και να οργανώσουμε τα ρούχα σύμφωνα με τις αποχρώσεις τους.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τοποθετώντας στα πλυντήρια με κέρμα ρούχα που είναι λευκά – χωρίς σχέδια ή κεντήματα.

Η επόμενη ομάδα ρούχων θα πρέπει να περιλαμβάνει λευκά με στάμπες ή κεντήματα, μαζί με ανοιχτές αποχρώσεις του κίτρινου. Τα χρωματιστά ρούχα πλένονται ξεχωριστά, όπως το κόκκινο, πορτοκαλί, φωτεινό κίτρινο, ανοιχτό μπλε, πράσινο.

Τα σκούρα ρούχα μπορείτε να τα ομαδοποιήσετε, και να διαχωρίσετε τα μωβ, μπλε και άλλα σκούρα χρώματα από τα καφέ ή τα μαύρα.

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash σε σε Αττική, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και απολαύστε όχι μόνο γρήγορο πλύσιμο ρούχων αλλά και οικονομικό πλύσιμο ρούχων !!