Στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash Self Service Laundry ακολουθώντας 5 απλά βήματα, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας εύκολα σε λιγότερο από 1 ώρα, ρούχα, πετσέτες, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό.

 1. Στα πλυντήρια self service, επιλέγετε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσετε
 2. Στα πλυντήρια για το κοινό υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας απορρυπαντικό.
 3. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
 4. Μετά το τέλος της πλύσης, μεταφέρετε τα ρούχα ή τον ιματισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη.
 5. Πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για να στεγνώσετε τα ρούχα σας.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεχωρίζετε τα ρούχα σας πριν το πλύσιμο. Ξεχωρίστε τα ρούχα σας ανάλογα με

 • τις ετικέτες του ρούχου
 • το χρώμα,
 • τον τύπο του υφάσματος,
 • το επίπεδο της βρωμιάς

για να αποτρέψετε το ξεθώριασμα των ρούχων σας ή την απορρόφηση χρωμάτων από άλλα ρούχα, καθώς και για να αποφύγετε σκισίματα σε ευαίσθητα υφάσματα. Διαβάστε τα πρώτα βήματα παρακάτω…

Βήμα 1: Ελέγξτε την ετικέτα

Για να προστατεύσετε τα ρούχα σας, διαβάστε την ετικέτα των ρούχων σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες φροντίδας του υφάσματος και, αν πλένετε διάφορα ρούχα μαζί, ακολουθήστε την ετικέτα φροντίδας με τις πιο συντηρητικές οδηγίες, για να αποφύγετε να καταστρέψετε τα πιο ευαίσθητα ρούχα.

Βήμα 2: Ταξινόμηση ανά χρώμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η ταξινόμηση των ρούχων ξεκινά με το διαχωρισμό των λευκών ρούχων από τα σκούρα. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι πρέπει να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο και να οργανώσετε τα ρούχα με βάση τις αποχρώσεις. Ξεκινήστε συγκεντρώνοντας έναν σωρό από ρούχα:

 • Λευκά – χωρίς σχέδια ή κεντήματα.
 • Λευκά με σχέδια ή κεντήματα, ανοιχτές κίτρινες αποχρώσεις και άλλες παρόμοιες ανοιχτές αποχρώσεις.
 • Οποιαδήποτε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το πράσινο, το γαλάζιο, το πορτοκαλί και το έντονο κίτρινο.
 • Σκούρα – Μπορείτε να διαχωρίσετε τα μοβ, τα μπλε και άλλα σκούρα χρώματα από τα καφέ ή μαύρα υφάσματα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μην αφήσετε το καφέ ή μαύρο χρώμα να σκουρύνει άλλα χρώματα.

Επισκεφτείτε τα πλησιέστερα πλυντήρια με κέρμα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και απολαύστε γρήγορο, οικονομικό πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων.