Πως πλένουμε σωστά τα λευκά ρούχα στα easywash, πλυντήρια self service

Στα easywash Self Service Laundry, πλυντήρια self service, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες πολύ εύκολα και πάνω απ’ όλα οικονομικά. Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας στα πλυντήρια για το κοινό σε λιγότερο από μία ώρα. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων και ιματισμού.

  1. Διαλέξτε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχετε.
  2. Μπορείτε να προμηθευτείτε μαλακτικό και απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή, ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας.
  3. Όταν τελειώσει η πλύση των ρούχων στα πλυντήρια με κέρμα, μεταφέρετε τη μπουγάδα σας στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα, αναλόγως της ποσότητας των ρούχων που έχετε.
  4. Όταν ολοκληρωθεί το στέγνωμα των ρούχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάγκο ώστε να διπλώσετε όλα σας τα ρούχα. Το εκπληκτικό είναι ότι με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δεν χρειάζεται να σιδερώσετε τα ρούχα σας. Απλά διπλώστε τα!!

Ώρα για πλύσιμο ρούχων!! Όλοι αγαπούν τα καθαρά ρούχα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να φροντίζετε τα αγαπημένα ρούχα της οικογένειάς σας και τα δικά σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσουμε τα ρούχα μας καθαρά είναι να μάθουμε πώς πλένουμε σωστά τα λευκά ρούχα. Χρησιμοποιώντας τις παρακάτω συμβουλές, μπορείτε να πλύνετε πουκάμισα, παντελόνια, φούστες, πουλόβερ, τις μπλούζες σας και να διατηρήσετε το λευκό τους χρώμα.

Πρώτα απ’ όλα για το πλύσιμο λευκών ρούχων, φροντίστε να πλένετε τα λευκά ρούχα ξεχωριστά από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Ακόμα και ρούχα με ελάχιστο χρώμα μπορούν να ξεβάψουν κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πλύσης, και να καταστρέψουν τα λευκά σας δίνοντας τους μια θαμπή, γκρι εμφάνιση.

Επίσης πριν από το πλύσιμο των λευκών, φροντίστε να ξεχωρίσετε τα πολύ λερωμένα ρούχα από τα ελαφρώς λερωμένα.

Μόλις τοποθετήσετε τα λευκά σας ρούχα στο πλυντήριο, χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό και προσθέστε λευκαντικό. Τέλος, πλύνετε τα λευκά σας στην υψηλότερη επιτρεπτή, από τον κατασκευαστή του ρούχου, θερμοκρασία για να βοηθήσει στην εξουδετέρωση των λεκέδων και στη μείωση της βρωμιάς.

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash, πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης σε Αττική, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες   και απολαύστε όχι μόνο αποτελεσματικό πλύσιμο λευκών ρούχων αλλά και οικονομικό πλύσιμο ρούχων !!