Πως πλένουμε τα μαύρα ρούχα στα easywash, πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης

Στα easywash Self Service Laundry, πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες πολύ εύκολα και πάνω απ’ όλα οικονομικά. Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων σε λιγότερο από μία ώρα. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων και ιματισμού.

  1. Διαλέξτε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχετε.
  2. Μπορείτε να προμηθευτείτε μαλακτικό και απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή, ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας.
  3. Όταν τελειώσει η πλύση των ρούχων στα πλυντήρια self service, μεταφέρετε τη μπουγάδα σας στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα, αναλόγως της ποσότητας των ρούχων που έχετε.
  4. Όταν ολοκληρωθεί το στέγνωμα των ρούχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάγκο ώστε να διπλώσετε όλα σας τα ρούχα. Το εκπληκτικό είναι ότι με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δεν χρειάζεται να σιδερώσετε τα ρούχα σας. Απλά διπλώστε τα!!

Πώς πλένουμε, όμως, σωστά τα μαύρα ρούχα. Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές, για να πλύνετε εύκολα και αποτελεσματικά τα μαύρα σας ρούχα.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, πριν από το πλύσιμο καλό είναι να ξεχωρίζουμε τα σκούρα ρούχα από τα ανοιχτόχρωμα, και τα λευκά. Ενώ μπορείτε να πλύνετε μαύρα ρούχα με άλλα σκούρα ρούχα, ίσως θελήσετε να πλύνετε τα μαύρα ρούχα σας  ξεχωριστά ώστε να αποφύγετε το ξεθώριασμα τους. Ωστόσο, εάν δεν έχετε αρκετά μαύρα/σκούρα ρούχα για πλήρη μπουγάδα, μπορείτε να τα συνδυάσετε.

Στη συνέχεια, γυρίστε τα ρούχα προς τα έξω και κλείστε φερμουάρ, κουμπιά για να μειώσετε την τριβή. Οι ίνες των ρούχων μπορεί να σπάσουν εάν τριφτούν σε σκληρές επιφάνειες, κάτι που θα κάνει τα σκούρα ή μαύρα ρούχα να φαίνονται ξεθωριασμένα.

Επιλέξτε απορρυπαντικό χωρίς ενισχυτικό ή λευκαντικό, και επιλέξτε έναν κύκλο πλύσης με κρύο νερό. Επίσης, η υψηλή θερμοκρασία στεγνώματος μπορεί να ξεθωριάσει τα σκούρα ύφασματα, οπότε χρησιμοποιήστε έναν κύκλο στεγνώματος χαμηλής θερμοκρασίας και αφαιρέστε τα ρούχα σας αμέσως μόλις στεγνώσουν.

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash, πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης σε Αττική, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες    και απολαύστε όχι μόνο αποτελεσματικό πλύσιμο μαύρων ρούχων αλλά και οικονομικό πλύσιμο ρούχων !!