Στα easywash Self Service Laundry, πλυντήρια self service Αθήνα, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες πολύ εύκολα και πάνω απ’ όλα οικονομικά. Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας στα πλυντήρια για το κοινό Αθήνα σε λιγότερο από μία ώρα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων και ιματισμού.

  1. Διαλέξτε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχετε.
  2. Μπορείτε να προμηθευτείτε μαλακτικό και απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή, ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας στα self service laundry Αθήνα.
  3. Όταν τελειώσει η πλύση των ρούχων σας στα πλυντήρια με κέρμα, μεταφέρετε τη μπουγάδα σας στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα, αναλόγως της ποσότητας των ρούχων που έχετε.
  4. Όταν ολοκληρωθεί το στέγνωμα των ρούχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάγκο ώστε να διπλώσετε όλα σας τα ρούχα. Το εκπληκτικό είναι ότι με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δεν χρειάζεται να σιδερώσετε τα ρούχα σας. Απλά διπλώστε τα!!

Χρησιμοποιώντας τις παρακάτω συμβουλές, μπορείτε να πλύνετε πουκάμισα, παντελόνια, φούστες, πουλόβερ, τις μπλούζες σας και να διατηρήσετε τα χρώματα τους ζωντανά.

Κατά κάποιο τρόπο, το πλύσιμο χρωματιστών ρούχων είναι παρόμοιο με το πλύσιμο των σκούρων ρούχων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διαχωρίσετε τα χρώματα καλύτερα απ’ ότι τα σκούρα για να αποφύγετε τους λεκέδες από βαφές.

Προσπαθήστε να ομαδοποιήσετε τα χρώματα – ξεχωρίστε τα παστέλ σε μία ομάδα και διαχωρίστε κόκκινα, πορτοκαλί και κίτρινα από τα πράσινα ή μπλε ρούχα. Εάν τα χρωματιστά ρούχα σας είναι ολοκαίνουργια, πλύνετέ τα ξεχωριστά, ειδικά τις πρώτες φορές, για να τα βοηθήσετε να μην ξεβάψουν σε άλλα ρούχα. Όπως και με τα σκούρα ρούχα, κλείστε τα φερμουάρ, κουμπιά και γυρίστε τα ρούχα μέσα προς τα έξω.

Επιλέξτε κύκλο πλύσης με κρύο νερό. Εάν ένα από τα χρωματιστά ρούχα σας ξεβάψει σε άλλο, μην τοποθετήσετε το λερωμένο ρούχο στο στεγνωτήριο – η θερμότητα θα αφήσει λεκέ. Αντ ‘αυτού, πλύνετε το ρούχο ξεχωριστά με κρύο νερό μέχρι να φύγει η βαφή.

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash, πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Αθήνα και απολαύστε όχι μόνο αποτελεσματικό πλύσιμο χρωματιστών ρούχων αλλά και οικονομικό πλύσιμο ρούχων !!