Για πλύσιμο ρούχων, αλλά και στέγνωμα ρούχων η πιο εύκολη λύση είναι τα easywash Self Service Laundry, πλυντήρια για το κοινό. Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε ρούχα, παπλώματα και ιματισμό σε λιγότερο από μία ώρα και με απίστευτη ευκολία. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων και ιματισμού.

  1. Διαλέξτε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχετε.
  2. Μπορείτε να προμηθευτείτε μαλακτικό και απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή, ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας.
  3. Πάνω στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα καθώς επίσης και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση των ρούχων στα πλυντήρια self service, μεταφέρετε τη μπουγάδα σας στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα, αναλόγως της ποσότητας των ρούχων που έχετε.
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες, που είναι πάνω στα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.

Για το πλύσιμο του μαγιό ισχύουν, όμως, αυτά τα απλά βήματα; Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές μας:

Δυστυχώς, κάποια ρούχα, όπως είναι τα μαγιό, δεν πρέπει να μπαίνουν στα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων.

  • Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πλύσης στην ετικέτα του μαγιό.
  • Ξεπλύνετε το μαγιό με κρύο νερό βρύσης
  • Μετά από μερικές χρήσεις πλύνετε το μαγιό με απορρυπαντικό. Προσθέστε σε μια λεκάνη λίγο υγρό απορρυπαντικό, τρίψτε το μαγιό ελαφρά και ξεβγάλετέ το καλά με κρύο νερό.
  • Μην στύβετε το μαγιό.
  • Μην το απλώνετε στον ήλιο, γιατί σπάνε οι ίνες.

Επισκεφτείτε τα πλησιέστερα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash σε Αττική, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και απολαύστε όχι μόνο γρήγορο πλύσιμο ρούχων αλλά και οικονομικό πλύσιμο ρούχων !!