Στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash Self Service Laundry ακολουθώντας 5 απλά βήματα, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας εύκολα σε λιγότερο από 1 ώρα, ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό ακόμα και τα μάλλινα ρούχα σας.

  1. Στα πλυντήρια self service, επιλέγετε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσετε
  2. Στα πλυντήρια για το κοινό υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας απορρυπαντικό.
  3. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  4. Μετά το τέλος της πλύσης, μεταφέρετε τα ρούχα ή τον ιματισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη.
  5. Πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για να στεγνώσετε τα ρούχα σας.

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, και όπως κάθε φορά η αγωνία κορυφώνεται για το πλύσιμο μάλλινων ρούχων. Αναρωτιόμαστε θα έχουν το ίδιο μέγεθος πριν και μετά την πλύση; Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά όταν έρθετε στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash και ακολουθήσετε τις εξής οδηγίες για το πλύσιμο μάλλινων ρούχων.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να ελέγξετε την ετικέτα του ρούχου, ώστε να βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται η πλύση στο πλυντήριο.

Χρησιμοποιήστε το ειδικό πρόγραμμα για μάλλινα ρούχα.

Για το πλύσιμο μάλλινων ρούχων πρέπει να αποφεύγονται απορρυπαντικά που περιέχουν λευκαντικούς παράγοντες. Μπορείτε να προμηθευτείτε απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή μέσα στο κατάστημα.

Χρησιμοποιήστε χλιαρό ή κρύο νερό για την πλύση.

Να θυμάστε ότι οι αντίστοιχες οδηγίες ισχύουν για το στεγνωτήριο με κέρμα. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τις οδηγίες στην ετικέτα του ρούχου πριν το βάλετε στο στεγνωτήριο. Ορισμένα ευαίσθητα μάλλινα, όπως το μοχέρ και το αγκορά, δεν ενδείκνυνται για χρήση στο στεγνωτήριο. Σε αυτή την περίπτωση, τυλίξτε το μάλλινο σε μία πετσέτα, πιέζοντάς το ώστε να απορροφήσει το πολύ νερό.

Επισκεφτείτε τα πλησιέστερα πλυντήρια με κέρμα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και απολαύστε γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο ρούχων αλλά και αποτελεσματικό πλύσιμο ρούχων!!