Στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash Self Service Laundry ακολουθώντας 5 απλά βήματα, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας εύκολα σε λιγότερο από 1 ώρα, ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό.

  1. Στα πλυντήρια self service, επιλέγετε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσετε
  2. Στα πλυντήρια για το κοινό υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας απορρυπαντικό.
  3. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  4. Μετά το τέλος της πλύσης, μεταφέρετε τα ρούχα ή τον ιματισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη.
  5. Πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για να στεγνώσετε τα ρούχα σας.

Επειδή τα μικρόβια, ο ιδρώτας και πολλά άλλα μπορούν να συσσωρευτούν γρήγορα, τα σεντόνια πρέπει να πλένονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να διατηρούνται καθαρά. Εάν έχετε την τάση να ιδρώνετε ενώ κοιμάστε, μπορείτε αν θέλετε να πλένετε τα σεντόνια πιο συχνά.

Συμβουλές για σωστό πλύσιμο σεντονιών:

Βήμα 1: Συμβουλευτείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή

Όπως και με οποιοδήποτε ύφασμα, ελέγξτε την ετικέτα πριν πλύνετε τα σεντόνια. Ανάλογα με τον τύπο υφάσματος, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν συγκεκριμένο κύκλο πλύσης ή στεγνώματος.

Βήμα 2: Αντιμετωπίστε τυχόν λεκέδες πριν το πλύσιμο

Εάν υπάρχουν ορατοί ή επίμονοι λεκέδες, χρησιμοποιήστε ένα απορρυπαντικό αφαίρεσης λεκέδων πριν από το πλύσιμο, που να είναι ασφαλές για το ύφασμα να αντιμετωπίσει τους λεκέδες (πριν το πλύσιμο).

Βήμα 3: Τοποθετήστε τα σεντόνια στο πλυντήριο και προσθέστε απορρυπαντικό

Τα σεντόνια πρέπει να πλένονται ξεχωριστά από τα υπόλοιπα είδη. Το πλύσιμο των σεντονιών με πετσέτες μπορεί να αφήσει χνούδι στα σεντόνια.

Βήμα 4: Επιλέξτε τον σωστό κύκλο πλύσης

Τα σεντόνια πρέπει να πλένονται με ζεστό νερό, κατάλληλο για το ύφασμα. Ορισμένα υφάσματα όπως μετάξι, σατέν ή μπαμπού μπορεί να απαιτούν έναν πιο απαλό ή ευαίσθητο κύκλο πλύσης.

Επισκεφτείτε τα πλησιέστερα πλυντήρια με κέρμα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και απολαύστε γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο σεντονιών αλλά και αποτελεσματικό πλύσιμο σεντονιών!!